Atelier de Idei, Social

Pentru nunti de poveste ai nevoie de un salon de nunti de poveste

Spread the love

Nunta este cea mai importanta zi in viata de cuplu, o zi ce trebuie sa fie magica, in care fiecare element sa se imbine perfect pentru a crea o imagine de poveste, armonioasa si coerenta. Si daca esti in cautarea unui salon sau restaurant de nunta, am cateva idei, sugestii, ganduri si randuri. Sa incepem.

Desi este o zi atat de speciala, accentul se pune totusi pe faptul ca aceasta se finalizeaza cu o petrecere, iar in materie de organizare evenimente, petrecerea de nunta trebuie sa fie superlativul oricarui tip de petreceri. In materie de petreceri, superlativ este sinonim cu un spatiu de tip Ballroom Bucuresti.

Asa cum sugereaza aceasta postare, vorbim practic de organizarea de nunti, dar si alte tipuri de evenimente precum petreceri de botez, zile de nastere si petreceri pentru ocaziile speciale, intr-un mod care sa indemne la visare si sa redefineasca ideea unei seri magice.

Echipa de aici se bazeaza pe experienta organizarii a zeci de evenimente pentru a putea descoperi stilul si tema potrivita pentru fiecare cuplu ce urmeaza sa isi sarbatoreasca ziua nuntii. In urma unei sesiuni de consultanta in care viitorii miri sunt incurajati sa isi exprime exact viziunea perfecta pentru evenimentul magic, echipa vine cu propuneri personalizate menite sa ajute clientii in alegerea momentelor artistice potrivite care sa transforme evenimentul intr-o serie de momente magice care sa pastreze vie amintirea peste ani.

Muzica si spectacolul sunt sufletul oricarui eveniment de amploare ce se incheie cu o petrecere, indiferent ca acesta este dedicat nuntii, botezului sau organizat cu alte scopuri. Artistii si interpretii de valoare cu care colaboreaza echipa localului au un stil muzical versatil, potrivit pentru orice tip de eveniment, iar experienta pe care le este construita cariera inseamna o prestatie impecabila, potrivita pentru cerintele celor mai exigenti clienti.

In plus, daca ai fotograful care trebuie restul e floare la ureche. Ca si idee, localul, odata inchiriat, iti aduce la pachet o echipa profesionala cu o vasta experienta in organizarea de evenimente, pregatita sa ofere consiliere, dar si sfaturi si solutii practice pentru orice tip de eveniment, de la cele de proportii precum petrecerile de nunta si botez, la cele mai restranse precum organziarea unei zile de nastere sau a unei petreceri private. Nu intamplator ca o nunta sa fie basm are nevoie de fotografii si flori memorabile. Sa ne imaginam de exemplu o scena de nunta.

O fantana cu ciocolata alba si neagra care curge in valuri iar, langa ea, mai multe platouri suprapuse pline ochi cu bucati de fructe exotice de la avocado la papaya, de la ananas la pepene galben, de la kiwi la litchi. In alta zona a salii DJ-ul isi pregatesc numarul, isi calibreaza echipamentele iar afara, zeci de chelneri si personal se ocupa de cele mai mici detalii. In salon, in mijlocul amplasamentului, erau agatate patru plasme ca pe stadionul national. Si multe lumini, lasere si masini de fum. Practic, un local versatil iti ofera posibilitati nelimitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.