Fără categorie

Pentru evenimente speciale, o clipa de poveste in pasi de dans!

Spread the love

gfhNunti, botezuri, meniuri, formatii, localuri, intr-un cuvant – EVENIMENTE. Toti ne dorim clipe memorabile, vrem sa avem cea mai frumoasa mireasa, cel mai chipes mire, cel mai interesant tort, cea mai buna formatie, cel mai boem local, cel mai gustos meniu, dar concurenta e acerba si toti se lauda cu cele mai TARI EVENIMENTE.

Eu zic ca e timpul pentru ceva cu adevarat special care n-are legatura nici cu meniul, nici cu restaurantul, nici cu evenimentul in sine, nunta, botez, petrecere de firma sau 25 de casnicie. Vorbim de un moment aparte pentru care legatura cu muzica e intrinseca, iar muzica, ca si limbaj universal exteriorizeaza cele mai puternice si adanci sentimente.

Daca mergem prin lume si asistam la tot felul de evenimente sociale vom remarca un element comun – muzica. Si pentru noaptea dintre ani, sau unirea a doua destine sunt momente care au nevoie sa fie marcate in timp, Alex si Simona au venit cu o idee pe cat de simpla pe atat de inovativa – clipe de Tango pentru tine.

➡ Cum incepe povestea?

6aS-au vazut prima oara intr-o seara de mai. S-au observat pe ringul de dans, au tot schimbat priviri, iar la un moment dat a aparut si invitatia la dans.

„Ne-am imbratisat si pentru amandoi a fost prima imbratisare perfecta. Ulterior, dupa cateva momente de surprindere, am inceput sa dansam. Surprinzator sau nu, sentimentul placut de la inceput s-a mentinut pe tot parcursul dansului, amandoi ascultand aceeasi poveste muzicala si pasind pe acordurile aceluiasi instrument.”, a povestit Simona.

„Acela a fost doar inceputul. Odata cu trecerea timpului au inceput sa apara si ocaziile ca noi sa dansam in afara lumii tango-ului, atat de placere cat si la solicitarea gazdelor. De fiecare data insa, la inceputul fiecarei piese, cu fiecare imbratisare, noi am retrait aceleasi sentimente, parca din ce in ce mai intens.”, a explicat si Alexandru.

ghj

Concret, ei vin la evenimentul tau, daca ii inviti, desigur si ofera publicului un spectacol memorabil care va suspenda timpul intr-un prezent perpetuu. Si pentru ca imaginile spun mai mult decat o mie de cuvinte, iar clipurile video sunt mai intense decat o mie de frame-uri statice, mai jos aveti o mostra cu gratie si emotie din partea lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.