Fără categorie

Pentru călătorii alături de copii, ușoare ca briza mării!

Spread the love

Simt briza mării. Ceva e ciudat. Visez!? Atat de obosit sunt incat visez!? Aud cum apa se loveste de….NU POT SA CRED….NUUUUUU! Ce caut aici!? Cum am ajuns aici!?!…CUM!?Trebuie sa scap de aici…TREBUIEEE…Simt cum inima, tremur tot, am pielea de gaina…Cum am ajuns aici!? Aud o voce…Ma uit in jur…Acum 3 secunde eram inconjurat de pereti albi, in fata aveam un ecran de laptop si butonam o tastatura wireless primita cadou dupa concursul de karaoke Blog and Roll de acum ceva timp…Acum sunt langa un catarg lovit de furtuna si cutremur, pe o podea de lemn de stejar udata de ploi si chinuita de vant si…Vreau sa ies din mintea mea…Dar il vad, e acolo…langa cârmă…SUNT EU, dar nu sunt eu…E eroul vostru si implicit eroul meu…Il aud cum se gandeste…Ii aud gandurile, ii ascult gandurile, ii citesc gandurile…

Inca sunt aproape de tarmul Italiei. De abia am terminat de reparat cala si de refacut copastia goeletei. Ma pregatesc sa plec dar odata cu cutremurul si cu tot ce a urmat dupa, in special reparatiile si curatenia, au urmat si COSMARURILE…Dupa lovitura de la cap, cred ca izbitura mi-a provocat o contuzie la nivel cerebral pentru ca lesin des si am cosmaruri…AUD VOCI in mintea mea!? Aud PASI!? Eu stiam ca sunt singur…Intorc capul si NUUUUUU! Tu esti TU!? Adica esti EU!?

-Suntem obositi amandoi. Nu stiu cum am ajuns aici. Eu trebuie sa ajung inapoi in biroul meu unde trebuie sa scriu

-Cine esti TU si cum de semeni cu MINE!?

-Pentru ca EU te-am creat…Esti personajul creat de MINE…Lasa-ma sa ma concentrez sa vad cum am ajuns aici…Probabil visez ca alta explicatie nu am…Stiu ca cele mai bune idei iti vin in vis asa ca vreau sa profit de perioada asta…Trebuie sa reusesc sa transmit empatie si simpatie prin randurile mele, trebuie sa…Mi-am adus aminte…Lasa-ma sa ma privesc in oglinda ? Dar, arat a copil, si cum de am un scaun auto pentru copii cu mine?

-Nu stiu despre ce vorbesti. Stiu ca ieri ti-am trimis printr-un porumbel calator un bilet dar n-ai apucat sa-l citesti pentru ca a fost cutremur si ai ratacit biletul…

-Hai sa-l cautam impreuna…presimt ca acolo se afla raspunsul pe care-l caut…

– Hai mai bine sa-ti explic. Te-ai concentrat atat de puternic incat gandurile tale te-au teleportat pe mare. Si pentru ca citeai despre mijloace de transport auxiliare pentru copii ai devenit si tu copil ca sa te integrezi cu povestea lor.

-Stii ce zic eu, ca tot imi povestesti aici lucruri tehnice, si daca eu care am trecut prin scoala nu prea le inteleg, ce sa mai zic de cititorii mei cand voi veni la ei cu astfel de idei, cum vor simti, cum vor empatiza cu randurile mele daca nici eu nu inteleg nimic din ele? Eu zic sa te apuci sa modifici sistemul de propulsie al goeletei, adica sa-i lasi panzele, dar sa o echipam cu un sistem rational de portare si lasa teleportarea deoparte. Suntem intr-o realitate blogosferica asa ca nu va dura mult sa iti procuri clienti, unici, like-uri.

Si asa am ramas suspendat atemporal in universul ERFI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.