Fără categorie

Pentru ca vrem spitale ca AFARA!…

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Fundatia CRED, impreuna cu Scoala Nationala de Sanatate Publica si Spitalul Universitar Freiburg din Germania au anuntat astazi demararea in Romania a unui proiect ambitios ce vizeaza personalul medical din spitalele din Romania – Centre Regionale de Excelenta in Domeniul Imbunatatirii Performantei Proceselor din Sistemul de Ingrijiri de Sanatate din Romania.

Proiectul a inceput la nivel structural in decembrie 2010 si se va finaliza dupa 24 luni, proiect cu o valoare totala de peste 7 milioane de RON.

Proiectul isi propune perfectionarea si modelarea personalului medical, atat cel auxiliar cat si a personalul medical cu rol managerial pentru o mai buna gestionare a resurselor materiale si umane din anumite centre spitalicesti din tara.

Printre altele, proiectul va permite accesul la o serie de cursuri de formare profesionala GRATUITE ce au ca target persoanele angajate in cadrul spitalelor din Romania.

Grupul tinta direct vizat de acest proiect este format din 84 de manageri de institutii spitalicesti din tara si de 360 de persoane din cadrul personalului medical.

Cum se va desfasura proiectul la noi in Romania in conditiile in care s-au anuntat comasari de institutii spitalicesti iar mii de medici pleaca din Romania pentru a lucra in Franta, Irlanda sau alte state membre U.E., vom afla impreuna…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *