Fără categorie

Pentru ca totul incepe din copilarie…

Spread the love

bijuterii-handmade-contrastInca din copilarie, margelele au fost foarte indragite de catre fete. Mici, rotunde si  frumos colorate, au reprezentat si reprezinta si in zilele noastre unul din accesorii bijuterii care vor ramane mereu la moda. Pot fi purtate atat ca si lant, cat si ca bratari care pot fi purtate la maini sau de ce nu, la glezna piciorului, pentru un efect chic. Acestea pot fi confectionate din diverse materiale: metal, lemn, pietre semipretioase,  sticla, swaroski, perle, ceramica, etc. Printre cele mai cautate si dorite de catre doamne mai ales, sunt margele online din perle. Acestea dau o nota de eleganta, opulenta, extravaganta. Vizeaza persoanele carora le place frumosul, eleganta, fie ca este vorba despre perle naturale sau de perle care nu sunt originale.

            Margelele metalice sunt utilizate pentru confectionarea bijuteriilor de tip handmade si se gasesc sub diverse culori, forme si modele, astfel incat imaginatia persoanei care le creaza sa fie nelimitata. La fel si margelele din lemn sunt utilizate tot pentru bijuteriile handmade sunt destinate mai mult pentru copii, dar si pentru adultii care in interior au ramas copii si apreciaza arta si modestia totodata.

Este imposibil ca varietatea culorilor vii sa nu atraga priviri. Margelele din sticla sunt ceva mai pretentioase, ocupa mai mult timp in vederea confectionarii acestora, atentie amplificata si costuri ceva mai ridicate. Se prezinta la fel, sub diverse forme, culori, care mai de care mai atractive. Cu timpul au primit denumirile bine- cunoscute in perioada actuala si la mare cautare : margelele  sticla Swaroski, margelele sticla Cehia, margele sticla boemia sau sticla Murano.

Nici margelele din pietre semipretioase nu se lasa mai prejos si acestea sunt foarte apreciate, datorita proprietatii pietrelor. Margelele din portelan sunt de fapt margele ceramice, atractive si acestea, datorita texturii si a modului in care sunt modelate. De cele mai multe ori sunt vopsite in culori vii si prezinta mereu o forma deosebita, care cu siguranta nu se va lasa neobservata.

bijuterii-handmade-joyfulMunca realizarii unor astfel de margele poate fi considerata o adevarata opera de arta. Margelele din plastic si cele acrilice sunt haioase, sub diferite  forme si modele si sunt usor de purtat, datorita materialului din care sunt confectionate, ca si cum nu le avem la gat sau pe mana.

Comercializarea margelelor este ampla, complexa, se gasesc cam peste tot, in magazine de profil si nu numai. O metoda comoda si rapida este achizitionarea acestora online. Exista foarte multe magazine virtuale, destinate accesoriilor, astfel ca avem de unde sa alegem , oricand ne dorim. Un astfel de magazin online este si Gemsale, care detine accesorii, accesorii pentru bijuterii si nu numai. Pentru a va delecta privirea asupra listei complexe de  produse, accesati gemsale. Aici gasiti toate produsele care va sunt oferite, la preturi cat mai accesibile, date de contact pentru a efectua o eventuala comanda, informatii referitoare la livrarea produselor si plata acestora, dar si promotiile care cu siguranta va vor atrage atentia.

Daca optati pentru calitate, alegeti produsele Gemsale!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *