Fără categorie

Pentru ca si limbajul binar e o arta – Arta Creatiei digital – cuantice! FOTO

Spread the love

In prezent, cand timpul se comprima tot mai mult si viteza de reactie e esentiala in toate domeniile de comunicare pe toate canalele de comunicare, ignoranta poate ucide sau poate salva. Lucru valabil si astazi ca acum mii de ani. Nu vreau sa par ca vorbesc profetic,  vreau doar sa subliniez apropierea, in ceea ce priveste cunostintele civilizatiei maya –  de mult disparute,de cunostintele lumii moderne. Anul mayas avea 365,242129 zile, in conditiile in care actualele calcule dimensioneaza anul la 356,242198 zile. Pentru comparatie: calendarul Gregorian indica 365,2425 zile.

Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta demult schimbari majore in sistemul solar datorita intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar. Cercetarile din ultima vreme au aratat ca Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee. Centrul Galaxiei se afla in 2s958ghConstelatia Pleiadelor, fiind marcat de steaua Alciona, Soarele central al Pleiadelor, aflat la 400 de ani lumina fata de noi. Centura Fotonica incercuieste Constelatia Pleiadelor;Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerata Anul Galactic.

Parcurgerea Centurii dureaza 2000 de ani. Ne place sau nu,se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998.

Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie iar energia este informatie, si invers. Corpul material este doar invelisul altor corpuri energetice.Omul se incadreaza si el, fireste, in organizarea universala.Fiinta umana a fost inzestrata cu capacitatea de a avea o paleta larga de trairi, sentimente si ganduri;acestea au o anumita vibratie. O energie negativa nu poate avea, evident, decat o vibratie joasa, pe principiul universal al evolutiei. In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea si evolutia vietii.

Toate aceste date atat de tehnice n-ar fi posibile fara puterea exorbitanta a sistemelor de calcul din prezent, iar noi, oamenii, am ramane anonimi in toate domeniile de comunicare daca n-am avea si o identitate digitala… Prin urmare, daca chiar vrem sa existam, trebuie sa fim creati ONLINE si pentru servicii de calitate avem nevoie de o imagine de calitate, avem nevoie de servicii de creare site prezentare.

Eu mi-am spus punctul de vedere, urmeaza ca voi sa va purtati in consecinta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.