Fără categorie

Pentru ca muzica e o poveste in sine – Celine Dion si Beauty and the Beast

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Va mai aduceti aminte? Piesa asta, atunci cand o pornesti pe tel, ipod, laptop, orice device, opreste timpul in loc. Cel putin cu mine are efectul asta…

Céline Dion – câștigătoare a cinci premii Grammy și una dintre cele mai bine vândute artiste – va interpreta o melodie nouă, „How Does A Moment Last Forever”, care va fi inclusă pe coloana sonoră a filmului live-action „FRUMOASA ȘI BESTIA”.

15994521_1441496889223650_4063458475004977850_o

Scrisă de compozitorul Alan Menken, câștigător de opt ori al premiului Oscar („The Little Mermaid”, „Aladdin”) și de Tim Rice, laureat al trei premii Oscar („The Lion King”, „Evita”), piesa „How Does A Moment Last Forever” este o baladă emoționantă despre păstrarea momentelor prețioase ale vieții. 

➡ CELINE DION si o poveste

Porțiuni ale acestei noi piese sunt auzite pe tot parcursul filmului, fiind inserate diferite acorduri, înainte să debuteze la finalul filmului varianta completă a cântecului lui Dion.

Să fac parte din versiunea originală a filmului «Frumoasa și Bestia» a fost o experiență magică în viața mea și sunt cu adevărat onorată să fac parte iar din această nouă versiune a filmului”, spune Céline Dion.

Directorul departamentului muzical al Walt Disney Studios Motion Pictures Production, Mitchell Leib, i-a propus artistei acest proiect cu ideea ca ea să înregistreze una dintre cele trei piese noi scrise pentru film. „Céline a fost alegerea unanimă a realizatorilor filmului și a studioului pentru a interpreta acest cântec, iar toți cei implicați în crearea filmui au fost încântați că Céline a acceptat să facă parte din această nouă adaptare live-action a poveștii”, a spus Leib.

Pentru filmul de animaţie, Dion a interpretat împreună cu Peabo Bryson duet-ul original din „Frumoasa şi Bestia” – melodia impresionantă a lui Alan Menken cu versurile de neuitat ale lui Howard Ashman, câştigător a două premii Oscar. Cântecul a devenit imediat un adevărat clasic, fiind premiat cu un Oscar, un Glob de Aur şi trei premii Grammy. Menken a inclus pe coloana sonoră şi noi înregistrări ale cântecelor clasiced din versiunea animată, semnate de el şi Ashman.

15940461_10154836026289400_5749121197291605301_n

➡ Despre film

Povestea și personajele pe care publicul le știe și le iubește revin la viață într-o adaptare live-action spectaculoasă a clasicului film de animație Disney „Frumoasa și Bestia”, printr-un regal cinematografic strălucitor, care celebrează una dintre poveștile cele mai îndrăgite din toate timpurile. „Frumoasa și Bestia” este povestea călătoriei fantastice a lui Belle, o tânără inteligentă, frumoasă și independentă, care este luat prizonieră de o Bestie în castelul său. În ciuda temerilor sale, ea se împrietenește cu personalul fermecat al castelului și învață să privească dincolo de chipul hidos al Bestiei, dându-şi seama ce inimă blândă are Prinţul din interiorul Bestiei.

Din distribuţia filmului fac parte: Emma Watson în rolul lui Belle; Dan Stevens interpretează Bestia; Luke Evans este Gaston, chipeşul, dar superficialul sătean care o curtează pe Belle; Kevin Kline îl joacă pe Maurice, tatăl lui Belle; Josh Gad este LeFou, aghiotantul suferind al lui Gaston; Ewan McGregor este Lumière, candelabrul; Stanley Tucci este Maestro Cadenza, clavecinul; Audra McDonald este Madame de Garderobe, şifonierul; Gugu Mbatha-Raw este Plumette, ştergătorul de praf; Hattie Morahan este vrăjitoarea; Nathan Mack este Chip, ceaşca de ceai; Ian McKellen este Cogsworth, ceasornicul, iar Emma Thompson este ceainicul, Doamna Potts.

Filmul regizat de Bill Condon este bazat pe producţia animată din 1991 a „Frumoasa şi Bestia”, iar scenariul este scris de Stephen Chbosky şi Evan Spiliotopoulos.

Filmul „Frumoasa și Bestia” este distribuit de Forum Film România și va avea premiera pe 17 martie 2017, fiind disponibil în format 3D (subtitrat şi dublat) şi IMAX 3D (subtitrat).

Trailere:

[yasr_visitor_votes size=”large”]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *