Fără categorie

Pe submarinul Think Strategy 6 la o Cola spre Maximia! VEZI FOTO!

Spread the love

Cuvintele sunt putine si oricum reprezinta un proces infim din complexa schema a comunicarii. Prin urmare am sa va povestesc mai putine si am sa va arat mai multe:). Care e ideea!? Din sute de aplicatii ale unor „scafandri” pe site-ul Think Strategy 6, echipa Advice Students a recrutat creme de la creme, iar in schema de varf, alaturi de alti 23 de excelenti sunt si eu. Ce se va intampla cu noi!? Nimic banal, nimic comun, nimic obisnuit. Totul a inceput fulminant din prima zi, iar colegii mei sunt toti unul si unul. Sunt sigur ca I.Q.-ul plus E.Q. -ul din camera unde ne desfasuram „ostilitatile” cognitive sare lejer de 10.000 daca ne adunam cu totii. Asta pentru ca a cunoaste o echipa si a forma o echipa nu e dificil, dar a lucra cu o echipa si a castiga alaturi de ea asta da, e o provocare. Si aceasta provocare o sa o simtim cu totii in cele doua saptamani de navigat in Oceanul de branduri.

Cum a fost la inceput!? Daca acum cateva sute de ani oamenii se strangeau la un foc de tabara si la o plosca de vin sa povesteasca, noi ne-am strans la o Cola si la jeleuri colorate sa povestim povesti din si despre noi:)

Apoi, dupa ce am empatizat intre noi si cu studentii Advice, a venit randul unor oameni extraordinari din Vodafone care ne-au aratat ca MAXIMIA chiar exista:) si exista in fiecare din noi.

Tricoul magic si Origami sunt doar cateva repere din experienta extraordinara pe care am trait-o ieri. Dar sa lasam fotografiile sa vorbeasca…

0 gânduri despre „Pe submarinul Think Strategy 6 la o Cola spre Maximia! VEZI FOTO!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.