Muzica

Paula Seling te invita la Povesti de iarna alaturi de cei dragi

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

“Poveşti de iarnă” este un album ce conţine 11 creaţii muzicale în care regăseşti emoţia şi sensibilitatea transmisă de Paula Seling. În plus, acest cadou muzical prezintă o caracteristică aparte: anulează distanţele faţă de cei dragi, oferindu-ţi puterea de a petrece Crăciunul împreună chiar si atunci cand te afli la distanta de celalalt.

Albumul debutează cu “De-aş fi un înger”, o rugăciune încărcată cu un mesaj cutremurător de frumos: “Lângă cei dragi, un an e cel mai frumos dar” – Într-o lume în care alergăm dintr-un loc într-altul, fără cei dragi lumea nu s-ar mai învârti, fără cei dragi Crăciunul nu ar mai avea sens

În plus, în adâncul inimii, atunci când asculţi “Rândul lucrurilor”, chiar dacă distanţele abisale sunt cu neputinţă de a fi străbătute, iar cei dragi sunt plecaţi departe, găseşti puterea de a înţelege că dragostea şi credinţa îţi oferă sansa de a primi îmbrăţişarea dorita din partea celor dragi. Astfel, învăţăm să preţuim fiecare moment petrecut alături de ei.

În acele momente, când eşti alături de ei, descoperi puterea de a face Rai, de a dărui la rândul tău bucurie, iubire şi căldură. “Nenăscutul s-a născut”, coborând din Rai pentru a învăţa să ne iubim, să apărăm pacea şi lumina pe acest pământ… După un an în care ameninţarea războiului şi a atentatelor teroriste a fost prezentă la orice pas, în care omenirea a fost zdruncinată de tragedii in care oameni nevinovaţi au plătit cu propria viaţă, acest album reprezintă o invitaţie de a “învăţa să ne iubim”, de a aprecia viaţa şi de a trăi fiecare zâmbet şi lacrimă alături de cei pe care ii iubim, ii respectam , ii pretuim.

Vă invit să descoperiţi emoţia celor 11 creaţii muzicale, de a vă încălzi sufletul cu “Poveşti de iarnă”, album disponibil de luni, 21 decembrie, împreună cu ziarul “Adevărul”, iar miercuri, 23 decembrie, împreună cu revista “Click pentru femei”.

Scris de Adrian Costea

O mostra video:

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.