Atelier de Idei, Creatii, Idei cu emotii, Tineri

Patricia Todor, omul din spatele Inedithe Fashion Show

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 3 Average: 5]

Pe Patricia am cunoscut-o la o activare Samsung, si din vorba in vorba am aflat ca prietenul ei este arhitect si designer mural, iar ea se ocupa de evenimente cu focus pe zona de fashion si lifestyle. Are 28 de ani si e atrasa de snowboard, dans, mersul pe bicicleta sau sa leneveasca in apropiere de o plaja fierbinte din Tenerife. Sa o ascultam impreuna.

 ➡ Salut Patricia. Cum si de ce s-a conturat agentia ta de evenimente?

Totul a luat naștere natural, deoarece am avut un vis, încă din copilărie, și anume să devin organizator de evenimente. Așa că am decis să fac totul ca la carte, să îmi fac propria afacere și să mă apuc de treabă. Imi plac provocarile, stiu ca nu e usor, dar sunt un om pasionat.

➡ Cum ai ales numele si de ce „Inedithe”?

Inedithe este numele brand-ului pe care l-am creat exclusiv pentru un eveniment pe care îl organizez. Inedithe este un concept aparte ce aduce împreună o prezentare de modă și o expoziție cu vânzare dedicate artiștilor, designerilor și artizanilor români, unde poți vedea cele neobisnuite colecții de haine, accesorii, încălțăminte, apoi poți alege ce îți place cel mai mult și poți pleca cu acea piesă acasă.

Inedithe este un cuvant “inedit” mai stilizat și această idee mi-a venit după vreo 2 săptămâni de căutări și încercări de a găsi un nume pe care să îl simt potrivit pentru ceea ce îmi doream să creez. Din multe variante, mă tot întorceam cu gândul la Inedithe, pentru că reprezenta foarte bine dorința mea de a face lucrurile altfel, de a ieși un pic din tipare prin organizarea de evenimente diferite decât cele care sunt deja pe piață.

➡ Am observat pe conturile tale de social-media ca ai avut focus pe zona de fashion. Ce te-a atras la acest segment?

Pe 22 noiembrie am organizat prima ediție Inedithe Fashion Show, ce a avut loc la Press House Ballroom, Sala de Marmură. 10 designeri români și-au prezentat colecții pret-a-porter, colectii chic sau Haut-Couture în cadrul acestui eveniment și de aceea m-am focusat mai mult către segmentul Fashion. De asemenea, în weekend, pe 23-24 noiembrie a avut loc Inedithe Exhibition, la POINT, expoziția cu vânzare unde puteau fi văzute în detaliu colecțiile designerilor dar și accesorii și obiecte decorative. Să fiu sinceră, mă atrage tot ce ține de design, artă și fashion, nu pot alege una dintre variante.

Spun asta deoarece ador oamenii creativi care își dedică viața visului lor, fac tot ce pot pentru a-și dezvolta un brand și a se menține pe piață cât mai mult timp. În ceea ce privește garderoba, în opinia mea haina este prima cu care te afișezi, până începi să comunici, ținuta este oarecum cartea ta de vizită. Și contează foarte mult faptul că noi suntem unici, iar prin stilul vestimentar ne putem exprima foarte bine personalitatea.

➡ Din punctul tau de vedere, ca sa poti organiza un eveniment reusit, cat la suta conteaza networking ul si cat la suta conteaza know how ?

4. În realizarea unui eveniment cred că este foarte important know-how-ul. In opinia mea contează cam 65 %, iar networking-ul 35 %. În primul rând este foarte important să știi toți pașii pe care trebuie să îi parcurgi, toate activitățile care duc la îndeplinirea obiectivelor tale, dar totuși este necesar să cunoști oameni, ei fiind potențialii tăi clienți.

➡ Stiu ca esti din Constanta. Cu ce provocari te-ai intalnit pe plan profesional atunci cand ai venit in Capitala?

M-am mutat în București pentru facultate, iar în ceea ce privește planul profesional, provocările au apărut mai târziu. Deși este un oraș mare, evident că mai există și persoane care nu au încredere în tineri, deoarece nu au foarte multă experiență. Dar am întâlnit și multe persoane open-minded, cu care am colaborat foarte bine. Cele mai mai provocări au început când am deschis firma și am vrut să intru pe piața organizării de evenimente. Este dificil la început, până începi să crești și să îți dezvolți un brand.

➡ Ce obiective ti-ai fixat pentru 2020?

Asta e cea mai simpla intrebare. Mă gândesc la Inedithe în fiecare zi. Obiectivul principal este să organizez 2 ediții Inedithe Fashion Show, dar mai sunt și altele pe lângă acesta. De asemenea, vreau să investesc timp în dezvoltarea pe plan personal și profesional pentru că mi-am dat seama că în business trebuie să știi puțin din toate. Ca idee, mi-am propus sa fiu mult mai disciplinata in acest an.
Sfatul meu: Atunci când deveniți antreprenori, trebuie să fiți pregătiți pentru orice s-ar întâmpla. Tot timpul va apărea ceva neprevăzut. Pentru a progresa, fiți ambițiosi, perseverenți și deschiși către feedback-uri, atât pozitive, cât și negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *