Atelier de Idei, Idei cu emotii

Parrrilla Fire- grătarul suprem oferit de Mibrasa, o poveste încinsă intens cu lemne și cărbuni

Spread the love

Mibrasa a adăugat la populara sa gamă de grătare deschise Parrilla, un nou produs care combină gătitul cu cărbune și lemne de foc. Seria Parrilla Fire este construită folosind materiale de inalta calitate care oferă rezistență și durabilitate, fiind in acelasi timp practice si ușor de utilizat.

Există o serie de mărci care fabrică cuptoare cu cărbune și, dacă sunteți in cautarea unuia, s-ar putea sa intampinati dificultati in alegerea celui mai bun de pe piata, in raport calitate-pret. Probabil va ganditi ca este doar o cutie metalică cu cărbuni fierbinți, cât de greu poate fi? Se pare ca este totusi destul de greu, avand in vedere ca in aceasta  cutie de metal care trebuie să ardă cărbuni fierbinți, între 350 și 400 de grade în fiecare zi, ore în șir, zi după zi, într-un mediu de lucru destul de solicitant.

Un astfel de cuptor trebuie sa faca fata solicitarilor de zi cu zi, iar cel mai potrivit pentru o astfel de sarcina este MIBRASA. MIBRASA este cu aproximativ 150 kg mai greu decât cel mai apropiat rival al său. Cam aceasta este greutatea a doi bărbați adulți și este semnificativă atunci când luați în considerare ceea ce are de făcut în fiecare zi. Calitatea constructiei nu seamănă cu nimic altceva de pe piață, fontă grea încastrată în oțel inoxidabil solid, de înaltă calitate.

Baza este căptușită cu cărămizi refractare pentru a asigura o eficiență termică maximă și o izolare termică completă în zona de grătar, în timp ce sistemul de circulație a aerului încorporat reduce transmisia temperaturilor ridicate din zona de ardere pentru a asigura siguranța bucătarului.

Michael Eyre, director culinar la Jestic Foodservice Solutions, care reprezintă marca în Marea Britanie, a declarat: „Cu o suprafață de gătit extinsă și un sistem de ultimă generație, noul Parrilla Fire by Mibrasa oferă versatilitate maximă. Bucătarii pot regla fără efort înălțimea suprafeței grătarului datorită cablului proiectat cu grijă și sistemului de contrapondere, astfel încât să se poată obține rezultate optime.

Gratar cu Carbuni PARRILLA GMB 200 – MIBRASA-Construit din cel mai bun otel inox, acest gratar a fost creat pentru a satisface nevoile oricarui bucatar. Mai multe detalii gasesti aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.