Fără categorie

Pantofi cu stil atunci cand vrei putin de culoare in viata ta!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Ceata. De 48 de ore merg cu 10 noduri. Sunt inca in Oceanul blogosferic si coafura rezista. Nu e chiar o freza in sensul corect al cuvantului. E o invalmaseala de fire salbatice de par, negre, crete, albe, cenusii cu urme de sare ca in ultima perioada m-am spalat cu apa din Ocean. Vantul imi bate din pupa dar incerc sa navighez doar cu cateva panze.

Am pus deja in varful catargului steagul meu din material ce imita blugii. Doar ei mi-au dat vant in Oceanul de idei. Scartait de scripeti, valuri care se lovesc de goeleta. Dar aud un fasait strain, un zgomot ciudat. Cred ca las un pic ancora la intamplare.

Oricum sunt in deriva. E o noapta ca smoala, niciun semn pe cer, niciun reper, la GPS-ul de la telefonul virtual nu am semnal. Simt o smucitura si vuiet. E clar, am lovit ceva, inseamna ca tarmul e la cativa metri de vas. La ce zgomot face carena clar e sparta. Dar parca mai e ceva. E un zgomot deranjant.  Dar ce? Parca se aud pasi soptiti, de parca acel cineva ar purta mocasini cum purtau indienii apasi din cartile lui Karl May, acei mocasini usori din piele de caprioara.

Eroul nostru s-a dus in locul de unde provenea zgomotul. A tras barca la mal, a ajuns la tarm din doua vasle, era foarte aproape si a vazut in nisip niste pantofi LaScarpa abandonati. Erau pantofi casual, din piele naturala, si desi pareau ca stateau de ceva vreme in nisip nu erau deterioritati dar in schimb aveau un miros ranced si inauntru eroul nostru a gasit cochilia uscata a unui crab. Langa crab era si o scoica legata cu trei fire de par de culori diferite, brunet, blond si castaniu/saten. In celalalt pantof era o sticla de sticla de 200 ml de lotiune de maini…

– Ce sa fie asta? Sticla imi aduce aminte de lotiunea de maini pe care o folosea mama… Sau seamana cu sticla pe care o folosea ea, sau cealalta ea… Poate de asta am inceput sa am par pe piept si prin alte zone corporale mai mult decat trebuie, mi se trage de la sake…

Cine stie, poate ca odata dupa un numar de aventuri la Poarta de Jad cum spun japonezii, am ajuns sa folosesc pentru spalare un flacon de cine stie ce tratament sau sampon. Sunt curios ce a fost acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.