Creatii, Tineri

PANDORA iti aduce imaginile iconice din Star Wars intr-o colectie epica de bijuterii

Spread the love

O nouă colaborare la nivel mondial în vederea lansării bijuteriilor inspirate de franciza iconică Star Wars, în luna octombrie. Astfel, Pandora anunță colaborarea cu Lucasfilm, al cărui rezultat este o colecție capsulă cu bijuterii inspirate de Star Wars. Începând cu 1 octombrie, Pandora va lansa o colecție foarte așteptată, care include o brățară, talismane și bijuterii de colecție cu personajele și simbolurile Star Wars.

În procesul de creare a colecției, designerii Pandora au colaborat îndeaproape cu Lucasfilm pentru a se asigura că fiecare element de detaliu de pe piese este respectat în totalitate, iar rezultatul este reprezentat de bijuterii cu stil, ideale pentru fanele Star Wars.

Galaxia Star Wars este o galaxie formată datorită unei imaginații extraordinare, personaje și creaturi realizate cu grijă, dar și aventuri incredibile – o potrivire perfectă pentru Pandora. Nu ne place nimic mai mult decât să-i ajutăm pe fanii noștri să revină la poveștile și lumile lor preferate, așa că abia așteptăm să vedem cum își vor exprima pasiunea prin aceste accesorii extraordinare”.

Colecția Star Wars x Pandora va fi lansată în magazinele Pandora din întreaga lume pe 1 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.