Creatii, Idei cu emotii, Social, Tineri

Pandora iti aduce epopeea Star Wars in noua colectie de bijuterii pret-a-porter

Spread the love

Pe 1 octombrie, Pandora lansează mult așteptata colecția inspirată de Star Wars™. În celebrarea unei saga care a captat imaginația lumii, colecția formată din 12 piese evocă personajele și simbolurile galaxiei Star Wars. „Am vrut să accesăm estetica futuristă, dar vintage, din Star Wars, care este reconoscibilă din trilogia originală până la noua serie Disney+, The Mandalorian”, spun Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, directorii de creație Pandora. „Am muncit din greu pentru a transforma piesele din Star Wars în bijuterii, folosind detalii complexe de design și tehnici experte de producție”.

Realizată sustenabil din metale reciclate în proporție de 71%, colecția de 12 piese include 10 talismane, o brățară și un talisman de colecție în ediție limitată. Fiecare piesă este atent concepută, proiectată cu expertiză și finisată manual, oferind numeroase opțiuni de stil.

„Inspirată de galaxia Star Wars, această colecție include o varietate de opțiuni pentru fanii din întreaga lume de a-și personaliza stilul”, spune Paul Southern, Senior Vice President, Licensing and Franchise, Lucasfilm. „Colecția reușește să surprindă simbolurile și personajele iubite din Star Wars și să le reimagineze sub forma bijuteriilor”.

Noua colecție va fi disponibilă în magazine începând cu 1 octombrie. Toamna aceasta arată că ești un fan adevărat purtând colecția de bijuterii Star Wars x Pandora.

 

 ➡ DESPRE PANDORA

Pandora creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne, finisate manual, realizate din materiale de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Bijuteriile Pandora sunt vândute în peste 100 de ţări, prin aproximativ 7,400 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,700 de magazine-concept.

Cu sediul în Copenhaga, Danemarca, Pandora are peste 28,000 de angajaţi în întreaga lume și produce bijuteriile în două fabrici certificate LEED, din Thailanda, folosind în principal aur și argint reciclate. Compania va deveni neutră din punct de vedere carbon până în 2025 și s-a alăturat inițiativei Science Based Targets pentru a reduce emisiile în întreg lanțul de producție. Pandora este listată la bursa Nasdaq Copenhaga și generat venituri totale de 2,9 miliarde de euro, în 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.