Actualitate

Palatul Bragadiru: CHRISTMAS ALL THE WAYS într-un palat eclectic de poveste

Spread the love

Folclor românesc și argentinian, muzică clasică și jazz, operă și musical, colinde și o expoziție de artă contemporană romănească cu vânzare, toate acestea pentru a sărbători un Crăciun de neuitat, într-un palat cu aer interbelic, monument istoric, fondat în anul 1905 – Palatul Bragadiru.

Christmas all the ways este conceptul sub care Palatul Bragadiru din București celebrează anul acesta spiritul Crăciunului, în perioada 17 – 23 decembrie, aducănd pe scenă artiști consacrați,  stiluri muzicale diferite, pentru a atinge gusturi și sensibilități felurite, precum și o expoziție de artă contemporană romănească cu vănzare, pentru a oferi o notă de eleganță și savoare interbelică, sărbătorilor de Crăciun.

Printre artiștii care vor urca pe grandioasa scenă a Palatului Bragadiru se numără: Eduard Kunz – unul dintre cei mai importanți pianiști ai momentului – Christmas Classics, Taraful Ionică Minune & BibescuȘaraimanic la Palat, Analis Selis și Mariano CastroChristmas Tales, Aurelian Temișan, alături de muzicieni de jazz renumiți, precum Ciprian Pop, Albert Tajti, Ionuț Baranga, Vlad Popescu  – Christmas Carols.

Te așteptăm cu drag, într-o atmosferă de sărbătoare, la Palatul Bragadiru, unde cadourile inedite de Crăciun pot fi insoțite de discuții one to one cu artiștii ce expun în cadrul expoziției cu vanzare – Art for Christmas, iar cele peste 60 de etichete de vin romănesc, atent selecționate pentru pasionații de frumos și enologie, își vor gasi perechea alături de platouri cold-cuts, special concepute pentru o experiență wine-tasting de neuitat, alături de zâmbete și voie bună, lângă ijmpresionantul brad de Crăciun, de la Palat.

➡ Programul Christmas all the ways la Palatul Bragadiru | 17 – 23 decembrie 

Traditional Christmas ▪ 17 decembrie | 20:00

Taraful lui Ionică Minune și Bibescu – Șaraimanic la Palat

Christmas Tales ▪ 18 decembrie | 19:00

Analia Selis & Mariano Castro – folclor Argentinian, câtece tardiționale de Crăciun, tango

Christmas Classics ▪ 20 decembrie | 19:00

Eduard Kunz – Piano Concert

Repertoire: Tchaikovsky – Seasons complete, Rachmaninov – Moments Musicaux Complete

Christmas Carols ▪ 21 decembrie | 19:00

Aurelian Temișan alături de muzicieni de jazz renumiți – Ciprian Pop, Albert Tajti, Ionut Baranga, Vlad Popescu

Art for Christmas | 19-22 decembrie

Program – 19 decembrie 16:00 – 21:00 | 20-21-22 decembrie 12:00 – 18:00

Expoziție de artă contemporană românească cu vânzare. Expun Eugen Raportoru, Manuel Mănăstireanu, Ștefan Pelmuș, Gheorghe Coman, Dumitru Mihai Glodeanu, Dumitru Macovei, Florin Șutu, Bogdan Turcea, Sofia Ovejan, Celula de artă

Povestea Leului Ra | 22 decembrie, 19:00

Un spectacol concert pentru părinți și copii

Regia: Cezar Ghioca
Cu: Andrei Duțu, Marius Popa, Amalia Uruc, Dalma Kovacs, Medea Bălănică

Din suflet, de Crăciun | 23 decembrie, ora 19:00

Operă, operetă și musical cu sopranele Cristina Fieraru și Teodora Constantinescu, tenorul Daniel-Andrei Găină-Cojuharov, baritonul Andrei Ovidiu Hâncuș, pianista Ioana Găină-Cojuharov, alături de echipa de coregrafi și dansatori din care fac parte: Irina Florea, Iulia Vasile, Alexandru Daniel Bãrbieru.

▪️▪️▪️

Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul Teatrului Godot –  Palatul Bragadiru, dar și pe platformele de ticketing – iabilet.ro, bilete.ro, mystage.ro, eventbook.ro

www.teatrulgodot.ro  www.palatulbragadiru.ro 

 *******

În vara anului 2021, Teatrul Godot, unul dintre cele mai iubite și cunoscute teatre independente din București și-a mutat sediul într-o clădire istorică aproape de centrul Bucureștiului – Palatul Bragadiru. În vara anului 2022, Teatrului Godot i se alătură în acest demers cultural, The Great Hill și BulevART, formând, începând cu vara anului 2022, ceea ce pe viitor va fi cunoscut drept un hub cultural Bucureștean de referință – The Great Hill Society Club. Astfel, muzica, teatrul, expozițiile și vinul vor crea la Palatului Bragadiru un loc în care oamenii se vor întâlni, atât pentru artă, cât și pentru degustările inedite a peste 60 de etichete de vin românesc, originar din regiunea viticolă Dealu Mare, puse la dispoziție pentru pasionații de enologie si frumos.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Radio România Cultural, clasicradio.ro, Observator Cultural, Ziarul Metropolis, Zile și Nopți, Revista Zeppelin, Bucureștii Vechi, urban.ro, i-concert.ro, danbrumar.ro, Agenția de carte, România Pozitiva, I-Qool.ro

Parteneri ticketing: MyStage.ro, Bilete.ro, Iabilet.ro, Eventbook.ro

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *