IT&C

OXYGEN 101 4G – O tableta Archos care iti schimba paradigma despre viitor

Spread the love

ARCHOS, jucător european major în domeniul produselor electronice de larg consum anunță lansarea tabletei Oxygen 101 4G, dar și a stației Universal Wireless Charge & Play, care oferă trei puncte de alimentare și trei porturi USB universale, pentru încărcarea a 6 dispozitive simultan. Cele două dispozitive sunt prezentate la IFA 2018, până pe 5 septembrie, la IFA Next, Hala 26, Standul 202.

ARCHOS simplifică viața digitală cu tableta Oxygen 101 4G

ARCHOS Oxygen 101 4G dispune de tehnologie de încărcare wireless îmbunătățită și este ușor de transportat oriunde, fără grija autonomiei sau a cablului potrivit. Datorită conectivității 4G integrată, tableta devine chiar și mai utilă pe durata deplasărilor.

Cu un ecran HD de 10 inci, ARCHOS Oxygen 101 4G este potrivită pentru vizionarea imaginilor și a fișierelor video, inclusiv a filmelor și a serialelor preferate. Mai mult, cu un procesor quad-core, memorie RAM de 2 GB și capacitate de stocare internă de 64 GB, tableta funcționează bine și în regim multitasking. În ceea ce privește sistemul de operare, ARCHOS Oxygen 101 4G rulează pe versiunea Google Android Oreo 8.1.

Tableta ARCHOS Oxygen 101 4G este prezentată la IFA 2018 și va fi disponibilă din ultimul trimestru al anului, de la 149 de euro.

ARCHOS prezintă la IFA 2018 Universal Wireless Charge & Play, dispozitiv care încarcă simultan până la 6 dispozitive

Cu trei bobine de încărcare de 5w fiecare, stația poate încărca orice dispozitiv cu certificare Qi. De asemenea, prin cele trei intrări USB, respectiv două de 5V / 2,4A și o intrare Quick Charge 3.0, ARCHOS Universal Wireless Charge & Play poate alimenta smartphone-uri, tablete sau alte dispozitive compatibile cu Google Android sau Apple iOS. Produsul vine însoțit, în cutie, de cablurile USB type C, Micro USB și Lightning.

Mai mult, stația de încărcare poate fi folosită drept un dispozitiv de redare muzică, cu difuzoare de înaltă fidelitate integrate, ideale pentru a asculta oricând știrile de la un post de radio online sau melodiile preferate. De asemenea, utilizatorii au posibilitatea de a urmări tutoriale video pe Youtube la dispozitivele care se află în proces de alimentare, fiind conectate la ARCHOS Universal Wireless Charge & Play.

Stația ARCHOS Universal Wireless Charge & Play este prezentată în cadrul IFA 2018, până pe 5 septembrie, la IFA Next, Hala 26, Standul 202. Produsul va fi disponibil în toată Europa începând din al patrulea trimestru al anului, de la 79 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *