Divertisment

OVERLORD – un film plin de acțiune și zombii

Spread the love

În noaptea dinainte de D-Day (5 iunie 1944), cunoscută și ca operațiunea Overlord, când peste 150.000 de forțe aliate formate din americani, britanici și canadieni debarcă în Normandia, câțiva militari sunt parașutați în spatele liniilor inamice, într-o misiune sinucigașă, de a distruge un turn radio aflat într-un mic castel dintr-un orășel francez, pe care al treilea Reich îl folosea pentru comunicații între buncărele din Normandia și Berlin.

Misiunea se complică și mai tare când Boyce ( Jovan Adepo) descoperă un secret și mai teribil decât turnul sau când Chase (Iain De Caestecker) testează ,,medicamente experimentale,,.

Overlord este un film plin de acțiune, gloanțe, violență și moarte iar posibilitatea unui alt rezultat al celui de al doilea război mondial este înfricoșătoare darămite posibilitatea unei armate de zombii. Astfel că lui Boyce și compania nu le rămâne nimic altceva decât să îngroape totul.

Suntem conștienți că sub scuza războiului s-au făcut tot felul experimente și datorită acestora  medicina a evoluat dar și acum omenirea plătește tribut.

Filmul rulează în cinematografe distribuit de Ro Image.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *