OTP Bank doreste sa isi extinda reteaua
IT&C

OTP Bank doreste sa isi extinda reteaua

Spread the love

Guyla Fater, CEO OTP Bank isi doreste sa angajeze oameni noi si sa extinda reteaua. Potrivit https://www.6pm.ro/ultimele-stiri/economie/ se doreste o crestere organica si sa se ajunga la cota de piata de 5%.

   Iata ce a mentiona Guya Fater

„După cum ne spune CEO-ul din România al băncii ungare, OTP Bank are o nouă strategie care se va desfăşura pe o durată de 4 ani, strategie intitulată generic Apollo, implementarea începând încă de anul trecut. Anul 2019 a fost un an de succes pentru bancă, iar cel mai important lucru este că începând cu 2020 avem o strategie nouă și clară pentru următorii patru ani, Apollo, vizând, în principal, dezvoltarea și creșterea organică a băncii, cu focus pe clienți. Implementarea a început încă de anul trecut”, a mentionat acesta.

Exista posibilitatea ca OTP Bank sa ajunga la o cota de piata de 5% in urmatorii patru ani „Strategia OTP Bank în România are la bază creșterea organică. Dacă există posibilitatea să achiziționăm alți jucători, vom evalua și aceste posibilități. Dar, în principal, ne concentrăm pe planurile noastre de creștere organică și dorim să ajungem la o cotă de piață la 5% în următorii 4 ani” a mai spus Guya.

In prezent printre cele mai importante preocupari ale OTP Bank sunt oamenii. Banca a angajat 150 de oameni in anul 2019. Bineinteles ca acest obicei a continuat si in acest an chiar daca pandemia de coronavirus si-a facut simtita prezenta. Din luna martie si pana in prezent OTP Bank a angajat inca 100 de persoane „Cu ajutorul noilor angajaţi reuşim să implementăm un nou mod de lucru și de gândire bazat pe principiul Agile”, a mai spus Guya Fater.

Mai mult de atat OTP Bank continua cu extinderea retelei de sucursale dar si cu imbunatatirea portofoliului de produse si servicii „La mijlocul lunii iulie am deschis în zona Pipera o sucursală de tip cashless, un nou concept de sucursală pentru OTP, în care operaţiunile cu numerar pot fi efectuate exclusiv la ATM-urile din locaţie. Totodată, avem în plan deschiderea unui centru regional de servicii bancare complete în Timișoara”, a mai precizat Fater.

Cu toate ca se doreste imbunatatirea digitalizarii, Fater este de parere ca relatiile fizice ar trebui sa existe in continuare in sucursalele bancare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *