IT&C, Social

Oral B Genius X – Prima periuta cu Inteligenta Artificiala integrata, un fel de R2-D2 al igienei orale

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 1 Average: 5]

Creat împreună cu medici stomatologi, GENIUS X îmbină rezultatele studierii a mii de stiluri de periaj dentar pentru a evalua stilul individual al fiecăruia și pentru a ghida utilizatorul să dezvolte obiceiuri de îngrijire orală mai bune. Inteligența Artificială urmărește obiceiurile de periaj dentar și transmite feedback personalizat despre zonele care necesită mai multă atenție, pentru rezultate îmbunătățite.


Inovația Oral-B GENIUS X, preferată de medicii stomatologi

Cercetările Oral-B desfășurate în rândul medicilor stomatologi au arătat că inovația este adoptată cu succes atunci când aceasta este simplă și ușor de folosit. GENIUS X cu AI (Inteligență Artificială) devine partenerul ideal pentru îngrijirea orală, susținând cele mai bune obiceiuri de periaj. Noua periuță electrică de dinți se bazează pe analiza a mii de stiluri de periaj dentar. „Fiecare pacient este unic, de aceea căutăm și dezvoltăm soluții care se pot adapta fiecărui individ. Oral-B oferă pacienților o experiență excelentă și personalizată fără ca ei să fie nevoiți să schimbe felul în care își periază dinții pentru a obține cele mai bune rezultate în îngrijire orală. Aceste lucruri fac din noul GENIUS X un produs cu adevărat inovator”, spune Dr. Leslie Winston, Director of Global Professional & Scientific Relations and Clinical Research, Procter & Gamble.

Oral-B GENIUS X cu Inteligență Artificială completează gama de periuțe electrice cu capăt rotund de la Oral-B, care ajută utilizatorii să aibă cele mai bune rezultate când vine vorba de periaj:

În 2019, Oral-B a dezvoltat un portofoliu divers, astfel încât să cuprindă câte un produs inovator pentru fiecare nevoie specială:

1. Oral-B GENIUS X cu Inteligență Artificială recunoaște modul de periaj al utilizatorului, ajutându-l să își îmbunătățească rezultatele. Stilul de periaj analizat de Oral-B este diferit de la un individ la altul, întocmai unei amprente digitale, de aceea Oral-B GENIUS X se bazează pe analiza a mii de stiluri de periaj.

2. Oral-B GENIUS X cu Inteligență Artificială vine cu o carcasă elegantă pentru călătorii, care încarcă în același timp bateria periuței și pe cea a unui dispozitiv cu conectare USB, precum telefonul mobil.

3. Oral-B rămâne un lider în domeniul periuțelor electrice de dinți conectate, care ajută utilizatorii de toate vârstele să aibă rezultate îmbunătățite prin intermediul aplicației Oral-B, ce include Oral-B Funzone și cronometru Disney Magic.

4. În medie, oamenii își periază dinții între 30 și 60 de secunde, deși cred că alocă acestui obicei 2 minute. Prin aplicația pentru telefonul mobil, Oral-B a reușit să crească timpul mediu pentru periaj la 2 minute și 22 de secunde, peste limita minimă recomandată de medicii stomatologi.

Oral-B GENIUS X cu Inteligență Artificială este disponibilă în alb, negru, rose gold, Pentru mai multe informații despre Oral-B Genius X cu Inteligență Artificială, vizitați oral.b.com.

Despre Oral-B

Oral-B® este lider mondial al pieței de periuțe de dinți, cu peste 5 miliarde de dolari. Parte a companiei Procter & Gamble, brandul are în portofoliu periuțe electrice pentru copii și adulți, irigatoare bucale, produse pentru igiena interdentară precum ața dentară.

Despre Procter & Gamble

P&G deservește consumatorii din întreaga lume prin unul dintre cele mai puternice portofolii de branduri de încredere, de calitate și preferate precum, including Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks® și Whisper®.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *