transfer-aeroport
Atelier de Idei

Optiuni de transfer de la aeroport

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Iesiti prin usile glisante in sala de sosiri a aeroportului si ce urmeaza? Daca ati rezervat un pachet de vacanta cu transfer inclus, ar trebui sa fie usor. Reprezentantul dvs. de vacanta va fi acolo pentru a indica drumul spre un sofer pentru transferul la hotel.

Cu toate acestea, daca calatoriti independent, va trebui sa organizati singuri urmatoarea etapa a calatoriei. Desigur, toate aeroporturile ofera un fel de legatura de transport public cu orasul pe care il servesc si acesta este, de obicei, cel mai ieftin si adesea cel mai eficient mod de a ajunge in centru.

Dar luarea unui autobuz sau a altui mijloc de transport in comun nu ar putea fi o solutie atat de buna daca veniti noaptea tarziu, sau daca aveti prea multe bagaje sau copii mici. Sau va puteti bucura de luxul de a fi insotit direct la destinatie fara a avea probleme cu verificarea orarelor si a hartilor, alegand una dintre urmatoarele optiuni:

Transferul cu taxi

Alegerea taxiurilor nu este doar cea mai scumpa optiune, ci si cea mai nesigura. Este greu de prezis timpul in care ajungeti la destinatie, si pretul pentru cursa. Daca ajungeti intr-o destinatie noua, faceti-va temele cu privire la cat ar trebui sa coste pentru a calatori de la aeroport catre destinatia dvs., si sa acceptati un pret sau o cotare aproximativa inainte de plecare. Aeroporturile si site-urile birourilor turistice ofera adesea sfaturi despre calatoriile spre si din centrul orasului – si pot avea sfaturi despre inselatorii la care trebuie sa fiti atenti.

De exemplu, site-ul aeroportului din Praga avertizeaza calatorii cu privire la faptul ca soferii de taxi beneficiaza de avantajele pe care le aduc vizitatorii care sunt pentru prima data in oras, mergand pe rute mai lungi si mai aglomerate, sau folosind un ceas care taxeaza mai repede. Folositi moneda locala in bancnote mici si verificati cu atentie restul.

Transfer privat

Rezevarea unei masini particulare cu sofer impiedica incertitudinea in ceea ce priveste timpul si costurile. Veti stabili inca de la inceput ce fel de masina doriti sa rezervati, si care este costul aproximativ pentru destinatia dumneavoastra. Daca sunteti in oras pentru afaceri si aveti intalniri cu partenerii, atunci o masina cu sofer va va ajuta sa afisati o imagine impecabila.

Uber

Uber este disponibil in aeroporturile din peste 400 de orase din intreaga lume, si masinile pot fi rezervate odata ce ati colectat bagajele si sunteti gata sa plecati. Aplicatia va oferi detalii despre locatia in care sunteti, si va oferi sfaturi cu privire la faptul ca orasul in care va aflati opereaza tarife speciale pentru zona aeroportului. In functie de volumul de solicitari, Uber poate aplica tarife dinamice (2x, 3x sau chiar peste 5X ori tariful normal).

Inchiriere de masini

Inchirierea masinii proprii de la aeroport va ofera, evident, cea mai mare flexibilitate. Rezervati direct de la biroul unei companii de inchirieri auto din aeroport, sau daca doriti un pret mai mic faceti asta inainte sa ajungeti la destinatie. Exista foarte multe site-uri online care ofera inchirieri de masini, cu si fara sofer, pentru o perioada mai lunga de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *