Fără categorie

Oare poți să ajungi creativ de ieftin în Bucătărie?

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

E CRIZĂ! Clișeul ăsta încă îl mai găsim atașat de portiera unor taxi-uri din București cu o continuare… E criză, preț de criză 1,39 ron/KM desi suntem in 2017 si criza a fost prin 2009-2010, dar trecem peste.

Și dacă tot n-am mai scăpat de criză (zic unii), hai să vedem cât de ieftini putem sa devenim în bucătărie, cum putem economisi mult și pentru perioade mai mari de timp si cum sa investim cu cap si creier atunci cand avem nevoie de mobilier de calitate in bucatarie.

scaune

De cat sa dai banii pe mai multe scaune care au o viata mai scurta mai bine poti cumpara scaune de calitate de pe site-ul importatorscaune.ro. Mai am cel putin trei sfaturi la fel de utile.

➡ NU MAI CUMPĂRAȚI MIRODENII. Le puteți crește în BALCON

Cu toții știm cât de ușor se poate cultiva grâul în apartament. Pui niște boabe de grâu în puțină apă, puțin pământ și gata, încolțesc. Paradoxal sau nu, la fel de ușor este să crești în balcon leuștean, mărar, pătrunjel, tarhon.  Ca si idee, dacă un pliculet de 50 de grame de pătrunjel uscat îl puteți lua cu un leu sau o legătură de pătrunjel, o sută de grame de semințe de pătrunjel vă costă 7 lei dar aveți asigurată o cantitate minimă de cel puțin 10-20 de legături pe care nu aveți altceva de făcut decât să le udați din când în când cu apă de robinet.

➡ FOLOSIȚI OUL DE DOUĂ ORI

Să presupunem că vreți să faceți o omletă din două ouă. Nu e nevoie să folosiți și albușul și gălbenușul în același timp. Folosiți DOAR gălbenușul de la ambele ouă și albușul îl separați. Faceți o omletă doar din gălbenuș pe care o subțiați cu puțină apă și puțin ulei plus sare, un vârf de piper și plante aromatice cultivate în balcon.

A doua zi veți face o omletă doar din albușuri, le frecați cu puțin muștar, sare, plante aromatice și practic mâncați două omlete cu gusturi și rețete ușor diferite din aceleași ouă 🙂

➡ NU MAI DAȚI BANII pe chimicale ca să spălați vasele metalice

Să presupunem că folosiți în bucătărie vase de cupru și acestea sunt pline de murdărie veche. În loc să dați banii pe bureți de sârmă și cine știe ce chimicale să știți că puteți curăța vasul doar cu sare de bucătărie și oțet. Nu mă credeți !? Priviți aici!

 [yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *