Fără categorie

Oana Cristiana Groza – Pentru ca excelenta nu incepe intotdeauna dupa 40 plus

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Oamenii care se plang ca le e greu, ca au timp pana la 35 sau 40 de ani sa reuseasca sunt cei care nu vor reusi deloc, din pacate. Dar exista si tineri care, desi n-au trecut de 25 de ani reusesc sa realizeze lucruri la care altii doar viseaza.

Un astfel de exemplu creativ si altfel colorat este si Oana Cristiana Groza pe care am surprins-o intr-un scurt intermezzo chiar inainte de DIGITAL MARKETING FORUM. Care e legatura dintre o tanara si un eveniment jubiliar cu traditie in industria Marcomm? Vom afla impreuna…

➡ Despre Oana cu…Oana, in oglinda

OANA: Am terminat Facultatea de Litere – Specializarea Comunicare si Relatii Publice, iar in prezent urmez cursurile programului de Master  – Modele de Comunicare si Relatii Publice, de la aceeasi facultate. Locuiesc de aproximativ patru ani in Bucuresti (sunt din Focsani), iar ritmul orasului m-a prins destul de tare. Iubesc sa calatoresc, imi doresc sa vad cat mai multe tari si sa cunosc cat mai multe culturi deoarece cred ca avem aceasta datorie, de a cunoaste lumea in care traim, in masura in care putem. Ma fascineaza avioanele. Unul dintre visurile mele este sa vad Aurora Boreala intr-o buna zi, intre munte si mare aleg muntele si nu imi plac discutiile despre vreme (Ultima parte recunosc ca m-a amuzat teribil sic! )

Salut Oana. Ma bucur ca te-am cunoscut si vreau sa te intreb daca este pentru prima oara cand comunici cu partenerii media si social media cu privire la evenimentul Digital Marketing Forum?

OANA: Buna, Bogdan. Si eu ma bucur sa te cunosc si iti multumesc pentru aceasta oportunitate. Da, este prima oara cand lucrez alaturi de echipa Evensys pe acest proiect, brand din care fac parte de 5 luni.

Cum ai ajuns sa activezi in acest segment si de ce?

OANA: Am inceput din facultate sa activez in domeniu. Initial, am facut parte dintr-o asociatie studenteasca dedicata studentilor de la comunicare/relatii publice, mai apoi am lucrat intr-o agentie de PR dedicata domeniului turismului si ospitalitatii (Travel Communication Romania), iar anul trecut a aparut sansa de a lucra aici.

Cred ca prin practica mi-am dat seama ca asta este ceea ce imi doresc si ma bucur ca am norocul de a face ceea ce imi place. Am intalnit multi oameni pasionati de domeniu si, mai ales, oameni deschisi si dispusi sa impartaseasca ceea ce stiu si sa ofere sanse reale celor din jur.  Am inteles cat de important este PR-ul si ei m-au facut sa imi dau seama ca am ales segmentul potrivit pentru mine.

Crezi ca exista o diferenta intre om cu blog si blogger si daca da, care ar fi aceea?

OANA: Cred ca diferenta vine chiar din termeni. Pentru un „om cu blog”, blogul e un accesoriu. Oricine isi poate face blog. Insa, cred ca pentru un „blogger”, aceasta platforma e parte din viata sa, e modalitatea sa de a-si exprima punctul de vedere. Sa fii blogger presupune sa te dedici, sa ai un blog pentru ca simti nevoia de a scrie, pentru tine si pentru ceilalti, de a impartasi celorlalti ceea ce consideri a fi relevant.

Ce face Oana cand nu munceste, cum iti petreci timpul liber?

OANA: Cand nu muncesc si nu merg la cursuri imi mai ramane putin timp, de obicei weekendurile, de care incerc sa profit si sa mai ies cu prietenii, sa mai citesc, sa mai vad filme.

Ce proiecte pregatesti in urmatoarele luni?

OANA: Urmeaza multe evenimente frumoase, interesante si intense la Evensys, pe care abia le astept:).

Un mesaj pentru cititorii presainblugi

OANA: Mesajul meu este sa aiba curajul sa faca ceea ce le place sau macar sa incerce sa afle, sa nu se complaca in situatii pe care nu si le doresc. Sa puna intrebari, sa fie curiosi mereu. Si bineinteles, sa te citeasca in continuare 🙂

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.