Atelier de Idei, Divertisment, Tineri

O poveste cu si despre Christian Tour. Trebuie sa stiti asta!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 3 Average: 4.3]

Da stiu, multi dintre noi fugim de agentiile de turism. Ca au pachetele pe care le vor ei, ca fac oferte la ce vor ei, ca au marja mare de profit si tu ai servicii sub pretul oferit, ca iti fac trasee doar ca sa iti ia bani. Ideea este ca toata lumea stie ca e mai scump cand apelezi la o agentie de turism decat atunci cand faci lucrurile de capul tau. Si am facut si eu asta de atatea ori cat am tot colindat prin Europa. Nici macar booking n-am folosit. De ce sa le dau lor bani pe cazarea mea. Am ales site-uri pentru zboruri de avion si cazari AIRbnb.

via GIPHY

 

Cum incepe povestea

Si mi-am zis in barba, daca prin Europa a mers de ce sa nu mearga la fel si cu India? M-am documentat timp de cateva saptamani pe tot felul de site-uri din afara si din strainatate, am accesat platforme si am inceput procesul pentru viza. Si desi am o relatie apropiata cu Christian Tour, nici macar nu am vrut sa apelez la cineva de acolo pentru ca eu sunt – Batman, Batman si pot singur.

Doar ca soarta mi-a demonstrat ca o agentie de turism cum e Christian Tour, care a ajuns sa fie actionar la o companie de zboruri charter, care a ajuns sa isi extinda operatiunile in toata lumea, n-ar avea aceste rezultate daca nu ar livra rezultate. Pe scurt, eu, singur, zmeul, zmeilor m-am blocat cu aplicatia, cu site-urile, cu viza, am ajuns la ambasada unde mi-au cerut alte fee-uri, o groaza de acte, etc. In disperare, le-am scris si cu ajutorul #ChristianTour totul s-a terminat in 3 zile, si nu doar procesul in sine, cat si aprobarea, procesarea platii prin banca si obtinerea vizei in sine. 72 de ore!

Cum se termina povestea

Ce am inteles din asta si ce trebuie sa intelegeti si voi din asta. Serviciile oferite de ei inseamna ani de munca, de experienta, mii de angajati, de oameni care sa asigure suport 24/24. Pentru ei procedura de obtinere a vizei a fost simpla pentru ca fac asta de sute ori pe an, si au departament pentru asta. Si atunci cand vreti sa faceti de capul vostru o vacanta, poate ca iesiti mai ieftin la zbor de avion, cazare, dar daca stati sa analizati timpul pe care-l investiti cautand bilete de avion, oferte cazare, trasee si cand ajungeti acolo sa va loviti de alte costuri, o sa intelegeti ca rolul unei agentii de turism nu este degeaba. Nu vorbesc de toate agentiile de turism, nu stiu cum lucreaza toate agentiile de turism, dar CHRISTIAN TOUR m-a ajutat sa inteleg de ce standardul lor e IMPECABILUL. #chapeau

Multumesc Raluca, multumesc Alina, va stiti voi. PS: DA, am VIZA sa plec in INDIA 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *