Fără categorie

O femeie de peste 45 de ani, mamă a doi copii, era să moară sub ochii mei

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

gbDe doi ani de zile traiesc in Capitala României, locul unde Băsescu se intalneste cu Boc sa se joace de-a Guvernul, iar „creaturile bipede” din Parlament ne tin lectii despre democratie…Dar trecand peste aceste momente exotice, e timpul sa vorbim de lucruri concrete…Capitala României e un tărâm al posibilităţilor mai ceva decât sloganul  „The Land of Choice”… Aici în Bucureşti avem parte de evenimente mai pline de adrenalină decât o călătorie spre centrul vulcanului Etna sau o escapadă fără haine groase la Polul Sud.

Chiar azi, o femeie de peste 45 de ani, mamă a doi copii era să fie strivită sub rotile tramvaiului 41, în zona pasajului Lujerului, în staţia vis a vis  de complexul SIR. Tramvaiul 41 a venit aglomerat, ca de obicei, iar lumea a început să urce în el. Ca de obicei, lumea se îmbulzea să coboare şi tot ca de obicei, lumea se îmbulzea să urce, numai că, dacă de obicei şoferul, vatmanul, manipulatorul de 41 stie lucrurile astea, azi, după ce o parte din noi a reusit să urce, tramvaiul a pornit in trombă cu o femeie agatata de el. Lumea tipa, ea tipa sa se opreasca tramvaiul, copiii ei zbierau sa se opreasca tramvaiul, lumea incerca sa opreasca tramvaiul, apasau ca disperatii pe butoane sa se opreasca tramvaiul, numai ca tramvaiul mergea inainte. Toata scena de mai sus nu a durat mai mult de 3 secunde, si s-a incheiat cu gestul providential al unui om care a tras-o pe femeie, care, chiar daca s-a rostogolit in statie, cel putin a scapat de sub rotile tramvaiului. Eu eram chiar pe scara si ma tineam de bara. Putea femeia sa ma traga si pe mine. Nu am apucat decat sa arunc ochii spre ea si sa intind timid mana. Repet, noroc cu mana providentiala a cetateanului care a tras-o pe femeie. La un moment dat, dupa 10 de minute in care tramvaiul a stat pe sine dar mult mai in fata de statie ca sa nu fie linsat, a pornit lejer si impasibil, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.

La polul opus, va prezint un fapt de Capitala. In sectorul 1, Primaria nu mai ridica masini de pe langa barurile de fitze pentru ca parcarea a devenit brusc permisa in zona. Nu credeti!? Intrati aici sa vedeti cu semnele de parcare interzisa au disparut din anumite zone ale Capitalei, pentru ca pitipoancele de Dorobanţi si Marlanii de BMW sa poate parca ca dudele linistiti.

Traim in Bucuresti, si asta ne omoara toata energia si rabdarea…

By: Bogdan DARADAN

0 gânduri despre „O femeie de peste 45 de ani, mamă a doi copii, era să moară sub ochii mei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *