Fără categorie

Nuntași de închiriat – O comedie cu spume, n-am mai râs cu lacrimi de o nuntă de mult timp!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

E o comedie mortală, genială, demențială, epică, râzi cu lacrimi pentru că face caterincă de cel mai ,,serios,, eveniment – NUNTA!

Știu destul de personal subiectul, știu ce înseamnă să regizezi o nuntă să te ocupi de tot felul de detalii de la frapiere la costum de ginere, de la rochia de mireasă la DJ, de la formație de lăutari la meniu, de la mărturii la invitații…

E un film despre reguli, cutume, minciuni și ADEVĂR… Adevărul că bărbaților le-ar fi întotdeauna mai bine dacă s-ar însura (dacă țin neapărat) dar fără nuntă. Practic NUNTA, în secolul vitezei și al gadget-urilor, nu mai este o taină, un eveniment pentru familie și îndrăgostiți, a devenit un show fals și ipocrit, iar filmul asta transforma totul intr-o comedie MOR-TA-LA! 🙂

Cel mai scump local, cea mai scumpă rochie, cel mai fancy Dj, cel mai cochet meniu, totul o nebunie… Să nu uităm bătaia de la Parlament pentru o rochie de mireasă. A fost EPIC!

Filmul este povestea unui tip cu mulți bani care vrea să se însoare și pentru că iubita lui dorea nunta perfectă, încearcă și el să imite bărbatul perfect, cu zeci de prieteni, cu o viață socială demențială, cool, cum scrie la carte. Din păcate toate povestea e o poveste și este nevoit să apeleze la un specialist.

Practic, Nuntași de închiriat este o comedie despre o nuntă așa cum toate ar trebui să fie! – Adică Neterminată :))))

Umorul de situație, de limbaj, de moment, este prins și surprins în toate ipostazele. N-ai cum să-l ratezi, n-ai cum să schimbi, n-ai cum să nu te prindă și să te surprindă. Filmul este adus de InterCom Film și te așteaptă în cinema din 30 ianuarie.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *