Atelier de Idei

Nu-ti gasesti de lucru in domeniul pentru care te-ai pregatit? Te poti recalifica la cursuri de calificare profesionale de scurta durata

Spread the love

Ca proaspat absolvent sansele de angajare sunt aproape nule. Daca nu ai nici experienta si nu ai stiut ce sa faci in facultate, te bazezi doar pe teorie locul de munca mult dorit nu se va ivi prea curand. Dupa cateva luni de cautari iti dai seama ca meseria aleasa nu este cea care se cere pe piata muncii. Ce e de facut? Te poti recalifica. Recalificarea inseamna sa inveti de la zero o alta meserie, sub indrumarea unor specialisti cu experienta. Sunt destule cursuri de calificare profesionale care se intind pe cateva saptamani si care iti pot oferi tot ce ai nevoie pentru a putea gasi apoi un loc de munca bine platit.

Cursurile de calificare iti permit sa faci o practica de calitate, au ore de teorie care sunt dublate mereu de practica in cele mai bune unitati si alaturi de cei mai buni specialisti. La final primesti si diplome recunoscute international, poti lucra chiar unde ai facut practica daca te-ai remarcat, se pot face cursuri de calificare profesionale de perfectionare sau pentru obtinerea unor cunostinte solide despre un domeniu pentru care ai facut o pasiune.

Toate cursurile sunt acreditate, programul e flexibil, se asigura pregatire intensiva in orele la care participi, poti beneficia si de anumite avantaje daca ai o diploma de la respectiva firma care organizeaza cursurile. Pe langa toate acestea cursurile pentru calificare sau recalificare te ajuta sa faci ceva util in loc sa tot depui CV-uri, iti ofera practica pe care nu ai avut-o in facultate si un mediu de instruire placut si interactiv, in care toata lumea poate pune intrebari.

Participand la astfel de cursuri de calificare vei sti ca la final poti sa aplici pentru un loc de munca decent, stii ca ai pe ce te baza, ai cunostinte, esti profesionist si poti face fata exigentelor angajatorilor. E mare lucru, sa stiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *