Atelier de Idei

Nu stii ce sa alegi!? Alege-i pe cei ce inteleg! PACT pentru BASARABIA! VIDEO

Spread the love

Vin alegerile…Intai ne incalzim cu cele pentru EUROPARLAMENTARE… Dincolo de doctrine,  simboluri, heraldica, culori, discurs, avem un tel, cel putin unii dintre noi au un tel firesc…

Telul asta

Prietenii mei de la ACTIUNEA 2012 au venit cu o idee geniala si o provocare ORIGINALA pentru candidatii romani la alegerile EUROPARLAMENTARE din mai 2014.  Dincolo de discursurile candidatilor mai mult sau mai putin de lemn, i-au testat pe toti, indiferent de culoarea politica daca sunt de acord cu PACTUL pentru BASARABIA si daca se angajeaza sa-l respecte…

Ce presupune acest pact? Europarlamentarul ales de vointa poporului trebuie sa tina cont de urmatoarele aspecte:

Lobby în instituțiile europene cu privire la necesitatea Reunirii celor două state românești.

Va avea apariţii publice constante în presă şi în dezbaterile europene, în care să susţină identitatea românească a majorităţii populaţiei Republicii Moldova și legitimitatea unei eventuale Reuniri ale celor două state românești, după modelul german.

Va susține, pe lângă organismelor europene responsabile de limbile regionale şi minoritare ca acestea să ia act în mod public de inexistenţa aşa-zisei limbi moldoveneşti.

Va pune, împreună cu ceilalți semnatari, bazele unui grup de lucru informal intitulat Prietenii Unirii României cu Republica Moldova.

Restul aici!

Si…asa cum spunea si Petre Tutea… Români, nu vă mai alegeţi conducători care nu-şi iubesc ţara!.

0 gânduri despre „Nu stii ce sa alegi!? Alege-i pe cei ce inteleg! PACT pentru BASARABIA! VIDEO”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *