Atelier de Idei, Tineri

„NU mai vinde nimic, lasa-i pe ei sa CUMPERE de la tine”: BootCamp 25 – 27 septembrie

Spread the love
Dacă vrei să deții controlul asupra vânzărilor, dar fără presiuni, stres și insistență, vino și tu la Sales Bootcamp din 25-27 septembrie, program oferit de catre Andrei Dunuta. Ce se va întâmpla acolo? Vei avea parte de 3 zile de învățare și antrenamente pe networking și public speaking, plus 2 nopți cu toate serviciile de cazare incluse, în Complexul Crăiasa Munților (Moieciu de sus).
În aceste 3 zile vei afla in detaliu cele mai comune greșeli ale vânzătorilor, dar și bunele practici. In plus la Bootcamp vor fi și 2 experți pe zona de Branding Personal în Digital Marketing. Costul celor 3 zile de Sales Bootcamp este de 2500 RON, all inclusive. Te poți înregistra aici: https://bit.ly/3iqNVRi

Cine este Andrei Dunuță?

„Am vânzările în sânge. Scurt și la obiect. Fie că vrei să-ți dezvolți echipa de vânzări sau să convingi prin următoarea ta prezentare, misiunea mea este să dezvolt România prin public speaking și vânzări. Antrenez Top Performers pentru discursuri puternice și relevante și, totodată, sunt antrenor de vânzări. Astfel, ajut echipele să aibă mai mulți clienți folosind #ArtaDeAnuVinde. Sunt TEDx Keynote Speaker și creatorul conceptului “SPEAKINGS” – primul show de public speaking din România.

De mic am început să joc șah, iar la 6 ani am început să joc fotbal de performanță și visam să ajung pe cele mai mari stadioane din Champions League. La 13 ani m-am accidentat la genunchiul stâng și mi-am pierdut încrederea în mine. Fizic, m-am recuperat după 6 luni. Mental, poate că niciodată, însă asta m-a ambiționat să devin cel mai bun. Am renunțat la fotbal la 19 ani, când am intrat la ASE – Marketing.

N-am reușit în fotbalul de performanță, însă, mereu mi-a plăcut să fiu cel mai bun, iar pentru mine nu există locul 2. De aceea, am învățat din greșeli, din sport și din șah și am aplicat în vânzări, ajungând să formez cea mai bună echipă de vânzări din Citibank, timp de 4 ani. Apoi am devenit trainer, antreprenor, speaker și tatăl Marei – cel mai solicitant „proiect” al meu de 3 ani încoace. 🙂

Nu am ajuns în Champions League, dar l-am creat. Pentru că SPEAKINGS este un Champions League pentru pasionații și cei interesați de public speaking și vânzări. Mindsetul de campion a continuat chiar și după accidentare, devenind o perspectivă de vânzări, de antreprenoriat și… de viață.

Practic, am ajuns de la Pion la CamPion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.