Fără categorie

NU mai poti sta deoparte! E TIMPUL sa alegi! BATMAN sau SUPERMAN?

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Our Score

În aşteptarea premierei filmului “Batman v Superman: Dawn of Justice”, IMAX a lansat un poster exclusiv (în attach), care îi înfăţişează pe Batman şi Superman în război unul cu celălalt, în vreme ce lumea decide de partea căruia erou va sta.

BVS_DOJ_IMAX_ExclusiveArt_INTL_Sm

O parte dintre scenele din “Batman v Superman: Dawn of Justice” au fost filmate folosind camere IMAX, pentru a-i plasa pe spectator chiar în mijlocul acţiunii. 

Despre“Batman v Superman: Dawn of Justice”

Temându-se că acţiunile lui Superman nu sunt controlate, Batman porneşte o luptă împotriva lui Superman, în timp ce lumea se frământă în legătură cu tipul de erou de care are nevoie cu adevărat. Pe fondul luptei dintre cei doi supereroi, o nouă ameninţare, Doomsday, este creată de Lex Luthor. Depinde de Superman şi Batman să lase deoparte neînţelegerile dintre ei, împreună cu Wonder Woman, pentru a-i opri pe Lex Luthor şi Doomsday să distrugă Metropolis.

Lansarea în IMAX a “Batman v Superman: Dawn of Justice” va fi remasterizată digital în ceea ce priveşte calitatea imaginii şi a sunetului caracteristice experienţiei IMAX, cu ajutorul tehnologiei patentate DMR (Digital Re-mastering). Imaginile cu o claritate de cristal asociate cu geometria personalizată a sălii IMAX şi sunetul digital impresionant creează un mediu unic, care va face publicul să se simtă ca şi cum este în film.

“The Battle Is Bigger in IMAX”

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *