Fără categorie

NU mai poti sta deoparte! E TIMPUL sa alegi! BATMAN sau SUPERMAN?

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

În aşteptarea premierei filmului “Batman v Superman: Dawn of Justice”, IMAX a lansat un poster exclusiv (în attach), care îi înfăţişează pe Batman şi Superman în război unul cu celălalt, în vreme ce lumea decide de partea căruia erou va sta.

BVS_DOJ_IMAX_ExclusiveArt_INTL_Sm

O parte dintre scenele din “Batman v Superman: Dawn of Justice” au fost filmate folosind camere IMAX, pentru a-i plasa pe spectator chiar în mijlocul acţiunii. 

Despre“Batman v Superman: Dawn of Justice”

Temându-se că acţiunile lui Superman nu sunt controlate, Batman porneşte o luptă împotriva lui Superman, în timp ce lumea se frământă în legătură cu tipul de erou de care are nevoie cu adevărat. Pe fondul luptei dintre cei doi supereroi, o nouă ameninţare, Doomsday, este creată de Lex Luthor. Depinde de Superman şi Batman să lase deoparte neînţelegerile dintre ei, împreună cu Wonder Woman, pentru a-i opri pe Lex Luthor şi Doomsday să distrugă Metropolis.

Lansarea în IMAX a “Batman v Superman: Dawn of Justice” va fi remasterizată digital în ceea ce priveşte calitatea imaginii şi a sunetului caracteristice experienţiei IMAX, cu ajutorul tehnologiei patentate DMR (Digital Re-mastering). Imaginile cu o claritate de cristal asociate cu geometria personalizată a sălii IMAX şi sunetul digital impresionant creează un mediu unic, care va face publicul să se simtă ca şi cum este în film.

“The Battle Is Bigger in IMAX”

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *