Fără categorie

Noul catalog IKEA vine cu povesti cu parfum de scortisoara si vanilie, ca-n bucatarie!

Spread the love

CATALOGUL IKEA 2016 nu reinventează apa caldă, nu îți arată roata ci te trimite într-o incursiune în timp, pe vremea bunicilor când te jucai cu zahărul praf înainte de a-l împrăștia pe prăjitura cu vișine, când stăteai cu surorile în bucătărie alături de părinți și făceai scovergi, când timpul avea răbdare cu tine.

IKEA

„Gesturile mici contează” – Nu e doar un USP (Unique selling proposition) al unui catalog precum un roman pentru gurmanzi cu ilustratii, este o idee care, precum piatra unghiulară, acel Graal al inginerilor constructori de catedrale gotice, devine fundamentul oricui început. „Familia se contruiește în bucătărie”, spunea un psiholog și are dreptate.

Copilăria mea mi-am trăit-o la masă alături de familie, de părinți,  de surori și acolo râdeam, plângeam, făceam sharing de idei și informații. Asta se întâmplă și cu noul catalog. Miroase a rozmarin, a sparanghel, a vanilie, a familie…

Evenimentul de lansare a noului catalog de toamna-iarna all season, all inclusive a avut loc chiar la IKEA acasa. După ce am aflat insight-uri cu privire la noile idei și concepte IKEA am fost să savurăm cidrul de mere made by Ikea cu o,1 alcool, somonul prăjit și rumenit ca la mama acasă și o prăjitură care se topea întâi pe retină și apoi pe papilele gustative.

Acolo m-am întâlnit cu multe persoane dragi mie precum: Diana Mihăilă de la diybazaar, Aleka Vlădăreanu de la yum stops, Sorin Dragomir de la radio, Radu blogger-ul, Monica Jitariuc de la The Practice, Alex Negrea, Costin Cocioabă și lista e mult mai lungă 🙂

Dar sa ne intoarcem la catalog

➡ Noul catalog merge tot pe stilul minimalist, culori pastelate, mult alb dar nimic intruziv sau obositor;

➡ Bucătăria este într-adevăr „the King” în catalogul din septembrie. În plus descoperim și noile încărcătoare wireless pentru cei ce vor să stea pe tabletă când gătesc și au nevoie de inspirație sau vor să-și țină telefonul la încărcat fără să fie incomodați de fire.

IKEA Wireless Charging_2

Cam atât despre noul catalog. Vă las și vouă șansa să fiți surprinși de culorile toamnei 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.