Fără categorie

Norma Fine Dinning – Pentru ca vara avea nevoie de gust…

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Our Score

După deschiderea restaurantului din luna aprilie, NORMA Fine Dinning anunță deschiderea terasei NORMA, un ambient perfect pentru recreere și relaxare. Deși este situată în cartierul Dorobanți, terasa NORMA este intimă, liniștită, stylish și primitoare și creează atmosfera potrivită pentru a savura în voie o cafea aromată alături de o un desert special creat pentru tine de către Chef Sidia Sissoko.

norma (1)

Chef Sidia Sissoko, fost concurent Masterchef, este cel care pregătește bunătățile fine de la NORMA. Preparatele cuprinse meniul ce poartă semnătura lui sunt reprezentative pentru NORMA și sunt produse cu grijă în laboratoare proprii, nefiind disponibile în alte restaurante.

Și pentru că cea mai bună mâncare se prepară cu dragoste și atenție, Chef Sidia Sissoko vă așteaptă cu preparate delicioase și pline de culoare:

  • Tartă de lămâie cu infuzie de busuioc

  • Tartă de mere cu înghțată de scorțisoară și ghimbir

  • Înghețată de citrice

  • Înghețată de cafea

  • Burger veggie halloumi la gratar

  • Burger cu pulpă de rață confiată maison

Meniul pentru gândit pentru terasă este unul fresh, de vară, și cuprinde preparate speciale Norma, care nu se mai gasesc în alte locații. Ne jucăm, dar mereu domolit, fără a exagera. Eu personal merg pe clasic căruia îi adaug un strop de modern. Modernul nu vine să se impună, e ca un baston pe care se sprijină bătrânul clasic”, explică chef Sidia Sissoko.

➡ Despre NORMA Fine Dining

Restaurantul oferă un meniu ca la carte, cu influențe puternice de origine franceză, pe care îl veți regăsi zilnic în locație, însă oferta gastronomică de la NORMA nu se rezumă doar la acesta. Clientii pot participa la degustări de vinuri, unele în premieră, precum și la meniuri inedite de tip Degustation – un meniu special cu porții mici și numeroase care nu se pot gusta în alte restaurante, acestea fiind specialități ale bucătarului. În cadrul acestor evenimente, bucătarul

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *