Fără categorie

NO Touch – Un showroom cu un pas inaintea viitorului in premiera in Bucuresti

Spread the love

Imaginați-vă o lume în care nu trebuie să vă mai faceți griji cu privire la bacteriile și curățenia din grupurile sanitare publice. O lume în care nu trebuie să atingeți nimic, pentru că totul funcționează pe bază de senzori. Tehnologia viitorului este deja aici.

NoTouch 2

Compania NoTouch lansează pe 24 septembrie singurul showroom din Europa dedicat prezentării și testării  obiectelor și accesoriilor pentru grupurile sanitare publice. Spațiul creat de către NoTouch este unic în România și constituie o premieră la nivel european. Astfel, în showroom-ul din strada Paris nr. 32, NoTouch expune produse ce aparțin celor mai importante cinci branduri internaționale din domeniu: American Specialties Inc. (ASI), Stern, Bette, Alape și Sanela.

Am observat atenția precară acordată grupurilor sanitare, atât în centrele comerciale, în clădirile de birouri, cât și în spațiile de tip HORECA. De regulă, efortul investițional și resursele de design sunt alocate zonelor considerate principale, iar când vine rândul spațiilor considerate secundare, imaginația și creativitatea scad, iar bugetul este deja depășit. Cred că în cazul oricărei construcții sau amenajări, calitatea trebuie distribuită egal în toate detaliile și componentele, așa că venim acum în sprijinul tuturor celor care activează în acest domeniu. Spațiul amenajat de noi este dedicat prezentarii și testării celor mai bune accesorii create pentru utilizarea intensivă în grupurile sanitare publice”, spune Rareș Beșliu, directorul NoTouch.

Rareș Beșliu (36 ani), are o experiență de 12 ani în domeniu, lucrând anterior pentru companii precum SSAB, Delta Design și PORCELANOSA Grupo. Piaţa locală de accesorii sanitare premium, a cărei valoare se situează în jurul a 65 milioane euro,  este într-o dezvoltare continuă, iar clienții sunt din ce în ce mai sofisticați.

Vedeta showroom-ului este brandul American Specialties Inc. (ASI), cel mai important producător de accesorii din oțel-inox la nivel mondial. Celelalte branduri reprezentate de NoTouch în România sunt:

Stern – soluția perfectă de baterii și dozatoare de săpun cu senzor ca raport calitate-preț, design, varietate de modele și dimensiuni, Alape  – propunerea de design pentru lavoarul antivandalizare, Bette – marca ideală de obiecte sanitare din oțel-titanium emailat pentru industria hotelieră şi Sanela – specialistul în obiecte ceramice de toaletă. Compania NoTouch este deja implicată în proiectele Crowne Plaza, MegaMall, București Mall, Plaza România, Mall Brăila și Shopping City Galați.

Administrarea și păstrarea permanentă a igienei în spațiile publice cu trafic intens reprezintă principala provocare ce stă în fața proprietarilor și administratorilor acestora. Soluțiile NoTouch le permit acum să rezolve problema cu minimum de costuri: accesoriile de inox oferă cea mai mare durabilitate;  senzorii permit controlul consumului de apă reducând impactul asupra mediului înconjurător și cheltuielile asociate; sistemele antivandalizare, acum în variante de design, pun în valoare întreaga amenajare; iar varietatea extinsă a tipologiei obiectelor sanitare eliberează imaginația de orice constrângere.

Produsele se adresează tuturor grupurilor sanitare publice, indiferent dacă sunt amplasate în centre comerciale, clădiri de birouri, aeroporturi, restaurante, hoteluri, rețele de cinematografe, clinici medicale și spitale. Dezvoltatorii de proiecte, administratorii acestora, arhitecții și designerii au acum posibilitatea de a vedea într-un singur loc toate aceste produse, nu doar mostre sau cataloage.

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul www.notouch.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.