Actualitate, Social

No.1 Rosemary Water – pentru ca sanatatea ta avea nevoie de o portie revigoranta de natura

Spread the love

No.1 Rosemary Water nu este doar o apă cu aromă de rozmarin, ienupar, fenicul, busuioc sau menta, ci vorbim de o apă cu proprietăţi deosebite, care conţine 2% extract pur de plante macerate, plante recunoscute de milenii pentru efectele benefice asupra organismului.

Această prezentare necesită JavaScript.

Îmbuteliată conform celor mai stricte standarde de calitate, No1 Rosemary Water aduce gustul Mediteranei în casele noastre şi ne îmbogăţeşte dieta cu proprietăţile acestor plante medicinale cu efect tonic. Inspirată de longevitatea locuitorilor din orăşelul italian Acciaroli, această apă minerală este o alegere excelentă atunci când ne dorim o bună hidratare, însă poate înlocui cu succes şi nevoia de a savura băuturi carbogazoase dulci, ceea ce înseamnă un dublu scor la capitolul sănătate.

De ce spui da la No.1 Rosemary Watery?

De exemplu, stiai ca un bulb crud de fenicul conţine doar 73 de calorii, 2,9 grame de proteine, 17 grame de carbohidraţi, 7 grame de fibre alimentare? Asta inseamna ca in fenicul gasesti 28% din necesarul zilnic de vitamine si minerale. Tot in fenicul gasesti 27% din necesarul zilnic de potasiu, 5% din sodiu, 6% vitamina A, 11% calciu, 46% vitamina C, 9% fier, 5% vitamina B-6 şi 10% din necesarul zilnic de magneziu?

Ienupãrul, numit şi ienibahar, este un arbust conifer care creşte spontan în zona de munte. Frunzele au formã acicularã şi sunt aşezate câte trei. Fructele de ienupãr sferice sunt în realitate conuri fructificate şi se maturizeazã dupã al doilea sau al treilea an, când suprafaţa lor devine netedã, ceroasã, de culoare închisã cu reflexe albãstrui-violete.”Fructele” de ienupãr conţin ulei volatil, substanţe glucidice, acizi organici, flavonoizi, pectine, rãşini, taninuri, principii amare (iuniperinã) si sunt recunoscute pentru acţiunea lor diureticã, sudorificã, stomahicã, antisepticã si expectorantã.

Rozmarinul este unul dintre cele mai folosite condimente din bucatarie, ideal pentru salate, carne si legume. Insa are numeroase proprietati curative, iar in combinatie cu apa este extrem de benefic pentru organism. Rozmarinul este cel mai bun remediu natural de acest tip pentru memorie, asa ca il poti folosi cu incredere si in perioadele aglomerate de la birou sau cand inveti pentru examene. Pe langa memorie, rozmarinul imbunatateste circulatia de la nivelul creierului, atentia si viteza de reactie, previne aparitia bolilor nervoase si incetineste dezvoltarea bolilor degenerative.

Insight-uri personale cu apa No.1 Rosemary Water de la No1 Botanicals

Apa și cafeaua se potrivesc precum marea și plaja, nisipul și linia țărmului, Soarele și curcubeul. Si pentru experiențe care ating excelența, lângă o cafea americană de la Gloria Jean’s merge o apă rece de la No.1 RoseMary water. Pentru că așa cum cafeaua are nevoie de apă pentru a fi desăvârșită și tu ai nevoie de un boost fresh, de un pic de natură intr-o sticlă de apă pentru a avea energie pentru întreaga zi.

După o zi istovitoare, e timpul de lectură. „Umbra Muntelui”, o carte despre experiența din India trăită de scriitorul Roberts Gregory și un pahar de No.1 Rosemary Water de mentă. Întâmplător sau nu, fosta perlă a Coroanei Britanice ajunge din nou aproape de regina Angliei. Ce avem aici? O apă minerală aparte, direct din Regatul Unit al Marii Britanii, cu extract pur de mentă, o porție revigorantă de natură în palma ta.

„Apa minerală No.1 Rosemary Water pentru clipe naturale mii și mii”. Cu mentă sau busuioc, ienupăr sau rozmarin, apa vine direct din Regatul Marii Britanii. Este o apă apreciată de familia regală și consumată însăși de regină si a ajuns și în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *