Fără categorie

NIVEA Stresss – Cea mai buna campanie publicitara EVER din Germania!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Mai e putin si incepe CURATENIA GENERALA in PUBLICITATE… Si pentru ca vorbim de curatenie, si igiena personala face parte tot din capitolul curatenie, iar transpiratia, atat la femei cat si la barbati este una dintre cele mai neplacute senzatii.

Cum s-a gandit NIVEA sa promoveze si sa stimuleze folosirea de produse antiperspirante !? Foarte simplu ! A folosit stresss-ul ca trigger pentru ca frica streseaza organismul si sub senzatia de frica multi dintre noi transpiram broboane reci de sudoare pe sira spinarii…

Ce s-a intamplat la un aeroport din Germania si cum au fost stresati mai multe persoane prin frica vedeti tot ce trebuie in filmuletzul de mai sus… Eu, personal, cred ca as fi avut si alte reactii daca s-ar fi intamplat sa mi se intample ce li s-a intamplat lor 🙂

Dar din Germania ajungem in Romania unde se pregateste ceva. Cand se va intampla curatenia GENERALA !? – Pe 7 noiembrie.

Unde va avea loc ? Sala Polivalenta…

Inside-uri despre curatenie… de la VIP-uri din domeniu 🙂

Devoratori.ro reloaded a păstrat linia poveștii pe care o vom oferi anul acesta iubitorului de publicitate: Curatenia generala. În joc au intrat pasionați din media, advertising, corporații, parteneri mai vechi sau mai noi. Pentru al doilea an consecutiv, Republika rămâne partenerul Nopții și se ocupă de comunicarea digitală cu publicul devorator, imaginând și redesenând, cu originalitatea caracteristică, proiecția on-line a unui eveniment eminamente off-line”, a spus Dan Chișu, producătorul evenimentului Noaptea Devoratorilor de Publicitate.

“Suntem bucuroși să continuam pentru al doilea an consecutiv colaborarea cu echipa de organizare a Nopții Devoratorilor de Publicitate, după ce în 2013 agenția a fost responsabilă de lansarea platformei devoratori.ro”, spune Ștefania Kadima, Managing Partner Republika.

De ce sa vii la NDP ?

– CONCEPT INEDIT si 7 ORE de program ORIGINAL;

– Show-uri muzicale menite sa te incalzeasca inainte de venirea iernii;

– INTERACTIVITATE MAXIMA cu participantii pe durata desfasurarii EVENIMENTULUI; ( Devoratorii vor fi invitați să guste noile delicii Milka Țuc și Milka Lu și să le facă publicitate, înscriindu-și ideile proprii într-o competiție de creație. Câștigătorul nu se va alege doar cu orgoliul mângâiat, ci va primi un bilet dus-întors, cazare și pass de acces la un festival de publicitate!)

– Comunicarea în timp real cu publicul va fi asigurată de Free Wifi by AnyMedia Group. Participanților li se va asigura pe toată durata evenimentului accesul la routere Wi-Fi și înștiințări prin SMS care anunța momentele cheie ale ediției. Nicio pauză nu va trece pentru devoratori fără o alertă pe telefon despre începutul următoarei proiecții!

 DE CE sa NU VII la NDP?

– Daca esti candidat la Prezidentiale ( prea tarziu, deja am ajuns in turul doi si daca nu te cheama cu P sau cu J/I n-ai nicio scuza)

–  Esti singur, esti neinsurat, n-ai partenera (Daca esti barbat si nu ai in program calatorie in Israel pentru schimbare de sex vino la eveniment ca poate iti face ochi dulci Valentina Pelinel, uite aici poza 🙂

 Mai multe poze fanatice in fanatik

 Bilete sunt disponibile pe http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=5678, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro, in magazinele Germanos, pehttps://www.myticket.ro/evenimente/noaptea-devoratorilor-de-publicitate-sala-polivalenta-bucuresti-07-noiembrie-2014.html si in reteaua Diverta, Libraria Eminescu si magazinul Muzica.

In concluzie te astept la eveniment 🙂

0 gânduri despre „NIVEA Stresss – Cea mai buna campanie publicitara EVER din Germania!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *