Divertisment, Tineri

NINE LIVES – Un film cu foarte mult MIAU,MIAU,MIAU pentru copii si adultii iubitori de animale!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Provocarea pe care am primit-o de la Animax m-a facut sa imi aduc aminte despre unul dintre cele mai bune filme pentru iubitorii de animale.

NINE LIVES este un film cu multe carente de logica, dar ii ierti toate eratele asa cum ii ierti pisicii sau motanului prostioarele pe care le face. N-ai cum sa nu iubesti acest film daca esti iubitor de pisici

Mai ales ca sunt atatea scene in care vezi cat de multa importanta acorda stapanii de patrupede blanoase cand vine vorba de Mancare pentru caini sau mancare pentru pisici.

Eu iubesc pisicile si chiar daca aici la Bucuresti n-am avut una pana acum, la Campulung-Muscel am avut un ghemulet caramel pe nume – GHEMULET iar la bunici si azi mai sunt pisici care ma mai tin minte, cel putin asta imi place mie sa cred.

NINE LIVES nu e un film, e mai mult decat atat. E terapie pentru cei ce iubesc animalele, pentru ca te ajuta sa evadezi din real si sa intelegi ca dincolo de miorlait, si pisicile au suflet si mai ales personalitate. Dar sa descoperim impreuna filmul!

➡ Despre pisici

Personal ma recunosc ca fiind a „cat person”. Iubesc si cainii si alte animale, am avut de-a lungul copilariei perusi, papagali, pesti, porcusori de Guineea si chiar hamsteri. Dar am preferat intotdeauna o pisica in apartament decat un caine.

Si asta pentru ca piscile au o personalitate complexa, stiu cand si de ce sa vina spre tine, stau sa le dai atentie doar atunci cand vor ele si le place sa toarca.

Torsul pisicii este cel mai relaxant medicament pentru om din punctul meu de vedere. Mai ales cand vii obosit de la birou si simti acel ghem de blana in bratele tale cum incepe sa faca acel sunet atat de specific lor. Dar sa ne intoarcem la film zic.

➡ POVESTEA

Cum am spus si la inceput, scenariul are mari carente de logica. Avem un om bogat, vanitos, orgolios, care renunta la familie pentru a se dedica unui proiect imobiliar. Eroul nostru nu e altul decat Kevin Spacey, actor care mi-a ramas pe retina dupa rolul genial din American Beauty. De data asta nu mai joaca la fel de genial in rol de om dar, ca si pisica e…pur si simplu demential.

Asocierea grafica dintre pisica generata pe computer si replicile pline de savoare fac din NINE LIVES o comedie cum rari mai gasesti in cinema pentru ca e o combinatie interesanta de film, animatie, reportaj tv, Animal Planet si Stand-Up Comedy.

Imi plac scenele care abunda de „personalitate” pisiceasca, de jocul de replici, totul e plin de emotie si umor in acelasi timp.

Dupa acest film cu siguranta ca iti vei trata cu mai mult respect pisica sau cainele si vei intelege ca dincolo de iubirea lor neconditionata se ascunde un suflet cu o personalitate aparte.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *