Fără categorie

NIKITA la Buzz News la MTV-Un alt motiv pentru care sunt ANTIMANELE

Spread the love

nikitaNu e gluma, nu fac caterinca. Nikita chiar a fost la MTV.  Bine că nu a cântat, că se spărgeau televizoarele, dar în schimb a vorbit despre nunta sa (cine o fii nenorocitu ghiniost care o ia pe Moby Dick!?) şi a afirmat că Sexy Brăileanca e fată de la ţară( asta a fost buna…ca şi când Nikita e simbol de cultură urbană)..Lăsând gluma la o parte, eu credeam postul MTV un post serios. La MTV am avut şansa să ascult piese de aur ale anilor 80, 90, ultima piesă fiind asta, ca apoi, după ce m-am delectat cu muzica mea de suflet, să văd promo cu Nikita. Am rămas tablou.  Pe Nikita o ştiam pe la OTV, pe la DDTV unde îşi arăta husa de camion pe post de lenjerie intimă şi îşi scotea la cameră posteriorul de hipopotam arătându-şi termenul de valabilitate. O ştiam la Capatos unde îşi etala nurii imenşi, da nu mă aşteptam vreodată să o văd la MTV.

Nikita este unul dintre motivele pentru care urăsc manelele. Înglobează în ea tot ce e mai ţopesc, mai mârlan, tot ce e mai kitch. Pentru mine manele, Nikita, Puradelu poleit şi Guţă piele de penis de maimuţă sunt toţi o apă şi un pământ.

By: Bogdan DĂRĂDAN

PS:  Dar pentru că e început de săptămână, să ne distrăm puţin alături de cei mai ciudaţi papagali dansatori:) Garantez că nu o să vă mai opriţi din râs


REALITATEA.NET – Clipul zilei – Coco şi Rolly ne învaţă să dansăm în stilul… papagal

0 gânduri despre „NIKITA la Buzz News la MTV-Un alt motiv pentru care sunt ANTIMANELE”

  1. IQ(papagal) >>> IQ(nikita)
    Bun, prima oara cand am vazut-o pe nikita, a fost vreo 2-3 ani in urma, cand am intrat accidental pe site-ul x unde am vazut o inregistrare de la o emisiune de la postul acasa in care era prezentat drumul initiatic al nikitei si consecintele dezastruase ale acestuia si sincer va spun ca m-am amuzat cumplit, si pe atunci asta era si scopul, sa ne amuze. Postul de televiziune acasa facea rating, noi ne prapadeam de ras si toata lumea era fericita (telespectatorul era aparent fericit, ca ii venea mintea la cap si isi dadea seama ce trista e situatia).
    Bun, dar treaba se impute si balena noastra este luata in serios acum, lumea o cheama la emisiune nu ca sa rada de ea (cum faceau cei de la acasa) ci sa dezbata problemele existentiale pe care le infrunta zi de zi saraca de ea.
    Pai oameni buni, daca televiziunea din romania isi continua declinul in ritmul asta atunci in urmatorii cinci ani nu m-ar mira sa fie nikita in locul domnului Gadea la sinteza zilei si sa ne dezbata bugetul sau discursul de adio al marinerului dupa al doilea mandat(nu ca i-ar fi greu, marinerul ~ nikita :)) ).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.