Fără categorie

Nici n-ai idee cat de mult te pot ajuta perdelele pentru usi

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Our Score

Vara s-a terminat de aproape o saptamana si vremea capricioasa de afara, de la soare la ploaie si de la ploaie la vant ne determina sa luam anumite masuri atunci cand vorbim de amanejari interioare.  Chiar daca mai sunt zile in care se poate, cel putin din perspectiva termometrului de exterior si interior, inca sa ne simtim ca-n vara, e important sa fim pregatiti. Astfel, e timpul sa cautam preturi promotionale pentru perdelele de usa, caci nu doar vara avem nevoie de ele, ci si toamna, unul dintre cele mai capricioase anotimpuri.

Mai mult ca sigur ca majoritatea avem perdele pentru geamuri, insa sunt cam putini cei care au avut spirit suficient de intreprinzator incat sa realizeze ca nu doar geamurile trebuie acoperite cu perdele, ci si usile au nevoie de asta.

Desi adesea usile sunt opace, ori construite din diverse materiale, fara geamuri, pe principiul ca asta scade pretul usii, designerii de interior din intreaga lume recomanda usile cu geamuri, automat fiind asadar nevoie de perdele pentru usi de interior, dar si de exterior. Motivul care se recomanda geamuri e simplu. Acestea aduc  un plus de lumina, in special atunci cand vorbim de usile de interior balcon sau mansarda.

La ce este buna o perdea pentru usa? In primul rand, arata bine, lasa impresia unei incaperi mai spatioase, mai ales atunci cand se umfla de la adierile vantului. Mai apoi, umple incaperea, insa face asta intr-un mod subtil, putand totodata masca anumite imperfectiuni ale camerei sau ale usii, care nu trebuie sa fie una din modelele noi, scumpe si exibitioniste.

Pe Qdecor gasiti o gama variata de perdele de usi atat modele mai mari cat si modele adaptate. Detalii aici!

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *