Fără categorie

NGOC – BY Carla,s Dreams, un vis in versuri trait in culori la Arenele Romane

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

tracklist album NGOC

Arenele Romane au fost invadate aseara de muzica celor de la Carla’s Dreams, de hiturile care au cucerit intreaga tara. Evenimentul de lansare a albumului “NGOC” a fost sold out, a adunat mii de fani, veniti sa ii asculte live pe artistii lor preferati. Fanii Carla’s Dreams, pictati pe fata intocmai precum idolii lor, au cantat la unison vers cu vers, s-au bucurat de piesele cantate in premiera si au creat impreuna momente unice la Arenele Romane.

by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7
by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

Show-ul a fost 100% live, full band, cu momente amuzante, dar si energice sau sensibile si emotionante, cu invitati speciali artistii cei mai mari ai Romaniei.

In premiera, la acest concert, cei de la Carla’s Dreams au cantat alaturi de Antonia piesa “Suna-ma”, noul single al artistei care urmeaza sa fie lansat in perioada urmatoare.

De asemenea, tot in premiera, cei de la Carla’s Dreams au prezentat fanilor “Acele”, noul lor single, piesa care va fi inclusa pe urmatorul album al artistilor la care deja au inceput sa lucreze.

by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7
by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

➡ Carla’s Dreams – Acele

Piesa a fost compusa de Carla’s Dreams si produsa de Alex Cotoi. Videoclipul a fost filmat in Chisinau in regia lui Roman Burlaca, cel care a realizat si clipurile pieselor anterioare: “Te rog”, “Sub pielea mea | eroina” si “Aripile”.

Pe scena de la Arenele Romane, au urcat si Delia, alaturi de care au cantat piesa “Cum ne noi” si care a interpretat si “Da, mama”, piesa compusa de cei de la Carla’s Dreams si Loredana Groza pentru “Lumea ta”, featuring-ul cu artistii, precum si o reinterpretare a “O fata singura in noapte”.

In deschiderea show-ului, artistii Global Records Vanotek, Yanka si Nicoleta Nuca au bucurat spectatorii veniti la eveniment. Nicoleta Nuca a cantat noul ei single “Castele de nisip” pe care urmeaza sa il lanseze oficial curand. After party-ul a fost asigurat de Vanotek.

➡ NGOC – pentru ca poezia a capatat sens in piesele lui Carla,s Dreams

Albumul ‘NGOC’, lansat aseara la Arenele Romane, contine piese precum “Te rog”, “Sub pielea mea”, “Aripile”, “P.O.H.U.I” feat. INNA, “Rachete”, “Cum ne noi” cu Delia, “Lumea ta” cu Loredana, „Suna-ma” cu Antonia.

NGOC este disponibil pe iTunes pentru pre-comanda si curand va putea fi achizitionat si in format fizic.

Piesele au fost compuse de Carla’s Dreams si produse de ei impreuna cu Alex Cotoi, Sebastian Barac, Marcel Botezan, Radu Ionatan.

Carla’s Dreams surprind prin muzica lor, iar rezultatele continua sa apara. Astfel ca remixul piesei “Sub pielea mea” a cucerit Ucraina si Rusia si urmeaza sa fie lansat si in alte tari.

➡ In Romania, piesa „Sub pielea mea” si „Te rog” sunt in top 10 de saptamani intregi

In plus, Carla’s Dreams continua sa bucure fanii din Bucuresti si din toata tara cu concerte sold out. Carla’s Dreams sunt artistii nonconformisti, talentati, creativi care cuceresc Romania si impresioneaza prin mesajele puternice, sound-ul divers.

Se poate spune ca 2015 a fost anul celor de la Carla’s Dreams. Cel mai vizionat video de pe YouTube in Romania este “Cum ne noi”, (40 de milioane de vizualizari), colaborarea artistilor cu Delia, piesa care a fost locul 1 incontestabil pe radio si TV in Romania.

Tot ei au compus piesa “Da, mama”, interpretata de Delia care are 31 de milioane de vizualizari. Piesa “Te rog” a devenit virala pe Internet, imediat ce s-a lansat, locul 1 pe radio si TV, cu aproape 22 de milioane de vizualizari. La inceputul lui 2016, au lansat piesa “Sub pielea mea #eroina”, o piesa cu un videoclip controversat, care a strans in 20 de zile aproape 10 milioane de vizualizari.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.