Fără categorie

Muzica lui Michael Jackson, Steve Vai si Frank Zappa mai LIVE ca niciodata intr-un regal fierbinte de chitare

Spread the love

Jennifer Batten, Stuart Hamm si Chad Wackerman au pus bazele unui supergrup care va sustine un turneu European, cu o oprire la Bucuresti.

Concertul va avea loc pe data de 26 martie 2015 in Club Tribute si este primul eveniment din seria Music Masters Live. Desi in anii ‘80 Liga I a chitaristilor viteza era dominata de barbati, totusi o femeie a reusit sa si faca loc printre ei. Absolventa a prestigiosului GIT (Guitar Institute of Technology) Jennifer Batten a facut parte din mai multe trupe si a fost remarcata de muzicienii timpului, insa marea sa reusita a reprezentat-o cooptarea (dintre peste 100 chitaristi prezenti la casting) in trupa de acompaniament a Regelui Pop – Michael Jackson – pentru turneul Bad.

Profesionalismul sau i-a asigurat continuitatea in aceasta pozitie pentru inca doua turnee: Dangerous si HIStory. Celor 10 ani de colaborare cu Michael Jackson i-au urmat 3 ani alaturi de Jeff Beck alaturi de care a fost in turnee si a inregistrat doua albume. In cariera ei solo, Jenniffer a lansat 3 albume si a scris doua carti de muzica.

Trei dintre acestia, Jennifer Batten (chitara electrica, a cantat cu Michael Jackson si Jeff Beck), Stu Hamm (chitara bass, a cantat cu Steve Vai si Joe Satriani) si Chad Wackerman (to be, a cantat cu Frank Zappa), pentru prima oara intr-o formula comuna, vor sustine la Club Tribute din Bucuresti, pe 26 martie, primul concert din seria Music Masters Live.

Biletele pot fi procurate din reteaua Eventim (magazinele Orange, Vodafone, Telekom, Domo, librariile Carturesti, Humanitas) si online pe www.eventim.ro.

Si ca sa intelegeti mai bine ce inseamna muzica lor, o sesiune de clipuri video cu expresia desenata a muzicii lor si muzica artistilor cu notorietate mai mare ca sa intelegeti mai bine simbioza 🙂

Jennifer Batten

Michael Jackson – BAD

Stu Hamm

Steve VAI

 Chad Wackerman

Frank Zappa

Si, daca tot vorbim de muzica, niste versuri n-ar strica, zic! 🙂

Se aude, adanc, o chitara

Se aude, adanc, o chitara,

parca urca spre inima,

parca spre-ntuneric coboara,

se amesteca corzile cu lacrimi si sudoare,

muzica cere emotii, versurile cer culoare,

ca e umbra lui Michael proiectata in gama,

sau Frank Zappa isi misca mustata de teama,

ca vine Vai sa-ti linisteasca somnul,

sau Stu sa-ti tulbure demonul,

unde mai canta astazi, o chitara?

In Londra sau Paris, departe imi e sa ajung,

peste Ocean n-am viza si portofelul atarna de un gand,

dar stai, destinul mi-a suras inert,

si opus unui viitor incert,

Azi, un lucru e cert

Pe 26 martie va fi concert!

Un regal de chitare unicat,

live, fierbinte, adevarat!

Biletele le gasiti la eventim

Eu ma duc, tu ce mai astepti !?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.