Fără categorie

MUSIC FEST Baneasa Shopping City redefinit de Parra for Cuva, Zwette și Stefan Biniak

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Ritmul verii a prins culoare si sens la Music Fest în Băneasa Shopping City într-un adevărat festival, de 3 zile! Concertele au avut loc în piațeta Băneasa Shopping City care a fost reamenajata de curând, devenind cea mai cool destinaţie a verii! Nume precum Zwette, Session Victim, Parra for Cuva, Manuel Riwa, Nopame, și Stefan Biniak vor fi acolo pentru o atmosfera incendiara!

Hai în Băneasa Shopping City să ne bucurăm împreună de vară”! –a fost motto-ul festivalului. A fost timpul pentru prieteni, distracție și muzica cool! A fost Summer Fest! Destinația ta favorită de shopping, cocktailuri răcoritoare, artiști internaționali în 3 seri consecutive anunta un weekend de neuitat.


Trăiește-ți vara cool cu Băneasa Summer Fest!

Vara abia a început, așa că mai avem multe surprize și experiențe pregătite pentru tine. Intră pe www.baneasashoppingcity.ro și găsești detaliile tuturor evenimentelor Băneasa Summer Fest.

➡ Despre Băneasa Shopping City

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piaţa românească de fashion şi entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorinţe în materie de shopping, de la cele de renume internaţional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele.

Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din România echipat cu tehnologia revoluţionară Dolby Atmos în sala Grand Ultra, care oferă cinefililor săi cele mai înalte standarde video şi audio, la care se adaugă o categorie specială de evenimente culturale (producţii proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii), Grand Combo, zona dedicată jocurilor şi, de asemenea, locul de joacă Grand Play, dedicat copiilor.

Toate aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.

Eveniment powered by Social Agenda

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.