Fără categorie

Multinationala companie avem locuri in…familie! Vrei sa iesi in evidenta!? Te scoatem noi de la evidenta somerilor! VIDEO si FOTO!

Spread the love
Esti tanar!? Sau te simti tanar!? Aici varsta nu conteaza! Importanta este atitudinea!  Traim vremuri interesante, vremuri in care doar cei care vor cu adevarat sa reuseasca – reusesc…Nu vorbesc aici de false modele, de oportunisti superficiali ci de oameni care vor sa lucreze si vor ceva mai mult de un job…Vor o familie cool, colegi de gasca, sansa de a glumi cu superiorul, de a da pedepse, de a iesi la bere, sansa de a fi platit 8 ore si de a lucra 3 pentru ca ai fost cel mai bun in ziua respectiva… Pe scurt, daca iti cauti un altfel de job unde conteaza rezultatele nu daca stii conducerea companiei sau daca esti ruda cu varu portarului de la receptie…
Stii sa vinzi!? Poti sa vinzi zapada eschimosilor si nisip la plic in SAHARA? Inseamna ca trebuie sa incerci experienta asta…
DE CE SA ALEGI un JOB aici !? Iti dau toate degetele de la mana sa intelegi, iti dau 5 MOTIVE!
1. SALARIU FIX+ BONURI de masa
2. Bonusuri ATRACTIVE
3. Training de specialitate
4. Distractie, VOCEA Companiei, Karaoke, Fotbal, seri de FILM
5. Programul de munca ti-l faci TU! 4 – 6 – 8 ORE 🙂
Nu esti convins!? Urmareste clipul de mai jos si daca iti place si vrei si tu sa lucrezi 4,6 sau 8 ore intr-o companie multinationala si sa castigi intr-o luna cat castiga parintii tai in 3 sau 6 luni scrie la adresa asta o scrisoare de intentie si pune un CV la adresa hr.ro@studio-moderna.com care sa te scoata in fata… SUCCES! 
PS: Cand aplici nu uita sa treci la subiect fraza – Am aflat de job de pe blogul presainblugi. CONTEAZA! 🙂

0 gânduri despre „Multinationala companie avem locuri in…familie! Vrei sa iesi in evidenta!? Te scoatem noi de la evidenta somerilor! VIDEO si FOTO!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.