Fără categorie

Moony – The Mood to feel special in every moment

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

<alt> Moony

Moony – Feel in the mood with special coffee and craft beer

Am ajuns recent la Moony, alaturi de SuperGulia si am descoperit un nou tip de cafenea cu o altfel de cafea. Dincolo de designul minimalist cu influente anvangardiste in stil nordic, mi-a placut ideea de lemn viu asociata cu originile cafelei.

esc_4612-copy

Imprimeurile din lemn sugereaza transformarile prin care trec boabele de cafea, de la terroir la cules, de la prajire la macinare si realizare de capodopere gastronomice. Dar mai multe despre specialitatile pe care le-am servit in randurile care vin.

<alt> Moony

➡ Despre loc, despre poveste

esc_4614-copy

In spatele lucrurilor care se vad se ascunde arhitectul Corvin Cristian. Ii simti semnatura emblematica peste tot, dar ceea ce surprinde este scaunul Thonet, tipic pentru cafeneaua vieneza, dar si alte elemente de design.

dscf3049-copy
Despre povestea din spatele brandului am ales sa stau de vorba chiar cu cea care a dat contur acestui loc boem.

➡ Ce gasesti la MOONY

La Moony gasesti o varietate de sortimente de cafea. Vorbim de cafea 100% Arabica pregatita intr-una dintre cele mai spectaculoase prajitorii din Berlin – Five Elephant. Eu, personal am savurat un expresso intens cu nume predestinat – La Dolce Memoria.

Dar, dincolo de cafea si specialitatile pe baza de cafea, am ramas placut impresionat de sandwich-ul cu waffles. Atat de pufost, cu baby spanach, rosii confiate si blanchate, gorgonzola si alte mirodenii, pur si simplu se topea pe cerul gurii…

<alt> waffle

Dincolo de sandwich te poti bucura de tot felul de delicatesuri precum briose cu afine, tarte, chek cu merisoare si stafide si alte surprize. Si lucrurile frumoase nu se opresc aici. Daca majoritatea coffee shop-urilor nu servesc alcool, aici te poti bucura de specialitati de craft beer din gama Ground Zero si alte bauturi unicat in Horeca din punctul meu de vedere.

<alt> ground zero

Nu stii cum trece timpul la Moony. Te relaxezi, iar lemnul viu si cald iti ofera un sentiment de apropiere, de cautare cu sinele tau. O fotografie cat o mie de cuvinte!

Moony

Moony – Bd. Iancu de Hunedoara 54B @ Avantgarde Office Building de Luni pana Vineri: 08:00-19:00

Locatie recomandata de Social Agenda, Denis Radu si Monica Munteanu

[yasr_visitor_votes size=”large”]

0 gânduri despre „Moony – The Mood to feel special in every moment”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.