Fără categorie

Mon Paris – Iti aduce Parisul mai aproape, de la vinuri la preparate

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Nu stiu daca ati aflat, dar Capitala noastra identificata ca fiind „Micul Paris”, mai are un motiv in plus de mandrie cu influente pariziene – Restaurantul Mon Paris

Kamara_Mon Paris


La deschidere n_am fost singur. Alaturi de mine au mai fost cativa bloggeri dar si oameni din presa de specialitate si…vedetele. Restaurantul Mon Paris se „ascunde” in inima Bucurestiului, pe strada Mihai Eminescu nr. 118.

Invitatii au venit sa vada localul, sa guste din deliciile culinare, sa asculte concertul acustic oferit de Vizi Imre, dar si muzica de lounge pusa de DJ-ul Dragos Vulgaris si sa admire spectacolul de cabaret al fetelor din Trupa Vogue.

Organizat de HTag PR, evenimentul s-a bucurat de prezenta unor vipuri: precum Cove, Shift, Lariss, Giulia, Mihail, Boier Bibescu, Kamara, Peter Pop, Stefan Stan, Mike Diamondz, Andi Grasu, Victor Apetrei, Cristina Cioran, Ana Maria Moldovan, Alexandru Potocean, Simona Pope, Nuami Dinescu, Sanziana Negru si multi altii.

Mie personal mi-au placut cocktailurile cu aroma de Saint Tropez si Monaco dar si preparatele pe baza de peste.

Accesoriile de cabaret au creat momente memorabile si amuzante, atat in fata panoului de poze, cat si la cabina de selfie-uri.

Restaurant, lounge & bistro, Mon Paris promite sa ofere in viitorul apropiat show-uri de stand-up comedy, lansari de carte, concerte si petreceri de cabaret.

Si pentru cei ce au uitat ce inseamna cabaretul parizian, va las o mostra aici.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

2 gânduri despre „Mon Paris – Iti aduce Parisul mai aproape, de la vinuri la preparate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.