Fără categorie

Moliile au ajuns in dulapul tau cu haine? Afla cum le poti elimina cu ajutorul unui pulverizator!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Shadow_Jellyfish_IMG_8829_Emmanuel DonnyNu ai iesit niciodata invingator din lupta cu moliile? Ei bine, acestea sunt dusmanul tacut din dulapiorul tau cu haine, astfel ca intr-un mod tacit ele isi vad de treaba fara ca tu sa le poti sesiza din timp prezenta! Moliile textile, asa cum sunt numite, apar cel mai adesea in sezonul de vara atunci cand geamurile locuintei sunt deschise, iar in acesta situatie este de ajung ca o singura vietate sa intre in casa ta pentru ca in curand sa gazduiesti in dulapiorul tau cu haine o armata intreaga de molii!

Daca ai incercat toate metodele pana acum, ai folosit odorizante anti-molii sau ai folosit anumite spray-uri cu presupuse rezultate incredibile, iar insectele nu au disparut incearca una dintre cele mai eficiente solutii – substantele insecticide cu o cantitate concentrate de ingrediente pe care sa le diluezi cu apa, pulverizandu-le ulterior in interiorul dulapului cu ajututorul unui pulverizator cu presiune mica!

Substantele preparate in pulverizator pot afecta textura hainelor?

Pentru a extermina si cea mai ascunsa molie, ai nevoie de un pulverizator cu presiune mica a carui duza sa provoace un jet puternic  si direct pentru ca insecticidul sa aiba efectul dorit! Substantele pulverizate nu pot afecta textura hainelor, mai ales daca vei cumpara un flacon cu insecticid antimolii calitativ. De asemenea, faptul ca folosesti pulverizatorul iar substanta este pulverizata prin jetul puternic al duzei nu poate fi decat un lucru bun pentru a iesi invingator din aceasta lupta! In plus, insecticidele antimolii nu au cum sa iti afecteze textura hainelor mai mult decat o fac moliile, astfel ca eliminandu-le cu ajutorul pulverizatorului poti fi sigura ca iti poti alcatui o noua colectie vestimentara care va fi pastrata departe de moliile infometate!

imagesCat costa dezinsectia de molii cu ajutorul unui pulverizator?

Exista multiple modalitati pentru a dezinsecta dulapiorul cu haine, insa cea mai optima cale este sa o faci de unul singur pentru a te asigura ca aceasta activitate este realizata asa cum trebuie! Dezinsectia cu ajutorul unui pulverizator este mult mai ieftina decat dezinsectia pe care o poate face o echipa specializata, intrucat trebuie doar substanta pe care o vei folosi, nu si prestarea serviciului! Mai mult decat atat, pulverizatorul are o eficienta mare in realizarea rezultatului dorit, iar in acest sens nu va fi nevoie de cat de 2-3 aplicari pentru a distruge definitiv casa moliilor!

Daca moliile sunt o problema pentru tine si vrei sa incerci metoda pulverizatorului pe care ai regasit-o in acest articol, insa te impiedica inexistanta acestui echipament in casa ta, vino in magazinul online Magazialucostica.ro si profita de cele mai bune oferte de pret!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *