Atelier de Idei

Mizerabilul! Pustiul care l-a acuzat pe Michael de pedofilie recunoaste ca a mintit pentru BANI

Spread the love

jordy-chandlerCuprins de remuşcări după moartea megastarului, Jordan Chandler, cel care l-a acuzat în 1993 pe Michael Jackson de pedofilie, mărturiseşte că totul a fost doar o înscenare.

„Nu am intenţionat niciodată să-l distrug pe Michael, dar tatăl meu m-a pus să spun numai minciuni. Acum nu mai pot să îi spun lui Michael cât regret răul pe care i l-am făcut şi nici nu mai pot spera ca el să mă ierte”, a declarat Jordan Chandler pentru smaknews.com.

În 1993, Jordan Chandler, în vârstă de 13 ani, a spus poliţiei şi psihiatrilor că Michael Jackson l-a obligat să întreţină relaţii sexuale cu el şi le-a dat acestora o descriere detaliată a părţilor intime ale cântăreţului.

Cazul a fost soluţionat în afara Curţii de Justiţie, iar Jackson a plătit familiei lui Chandler 22 de milioane de dolari. Cu toate că scandalul s-a soluţionat, Michael Jackson, dărâmat emoţional şi fizic, a început să ia antidepresive.

CITESTE AICI MAI MULT

0 gânduri despre „Mizerabilul! Pustiul care l-a acuzat pe Michael de pedofilie recunoaste ca a mintit pentru BANI”

  1. cred ca acum ar primi 22 de milioane de palme si pumni…sunt impotriva violentei, dar garantat cu faza asta nu va putea sa obtina bani:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.