Fără categorie

Miruna, Mirela, Adina, Alex si altii – Liceeni si actori prin Excelenta!

Spread the love

p060610_130200021Week-end-ul acesta am avut sansa sa retraiesc cele mai frumoase clipe din viata mea de liceu prin ochii unor elevi de liceu…Cum si unde a avut loc transferul atemporal de amintiri? „Actiunea” s-a intamplat la Teatrul Bulandra din Capitala unde a avut loc Festivalul Internaţional de Teatru pentru elevi „George Constantin”.

Mai exact, in perioada 4 – 6 iunie 2010, la Teatrul Bulandra a avut loc  a XII-a ediţie a Festivalului de teatru pentru elevi „George Constantin”.

Printre trupele inscrise, am avut placerea sa vad jucand atati fosti elevi ai Modulului de Jurnalism, printre care Diana Bone, „veterana” in blugi dar si elevii care au absolvit anul acesta: Miruna Rosu, Adina Popa, Mirela Sanda si Alex Oprea au demonstrat ca atunci cand vrei poti face si scoala, si Jurnalism dar si teatru de Excelenta pentru ca ei, sub atenta indrumare a profesorului Gica Andrusca au castigat Marele Trofeu al Festivalului….

Felicitari sincere din partea colectivului „presainblugi”!

PS: Din cauza unor defectiuni „tehnice” la aparatul de filmat si „soft” imaginile nu sunt clare ci mai curand sunt blur dar sper ca sunt compensate prin fotografiile atasate:) Imi pare rau ca nu am fost suficient de pregatit ca sa imortalizez momentul vostru asa cum meritati! Inca odata Bravo Bravissimo!


0 gânduri despre „Miruna, Mirela, Adina, Alex si altii – Liceeni si actori prin Excelenta!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.