Fără categorie

MIRELA ALEXANDRU – In primul rand sunt OM, apoi femeie si…la final si blogger

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Our Score

Mirela Alexandru este bloggerita din spatele evenimentului – Intalnirea Bloggerilor din Bucuresti.  

Dacă ești la început de drum si ti-ai facut un blog, te invit la acest eveniment. Dacă ai deja succes, te invit sa ne împărtășești din experiența ta. Vom cunoaște oameni faini care împărtășesc aceeași pasiune și cu care putem lega prietenii și colaborări interesante! Pentru rezervarea locului trebuie doar sa imi trimiti un mesaj în privat cu adresa blogului si un text de 30 de cuvinte in care sa spui ce subiecte iti plac sa abordezi pe blogul tau.

Dincolo de motivatia expusa pe pagina evenimentului, m-am gandit sa-i adresez cateva intrebari…

➡ Cand si de ce ti-a venit ideea sa organizezi o intalnire cu bloggerii din Bucuresti?

Initial, am gandit-o ca pe o intalnire (de aceea am numit evenimentul in sine o intalnire) pentru ca nu ma asteptam ca bloggerii sa fie atat de receptivi. Pur si simplu, imi doream sa cunosc oameni din acest domeniu, nou pentru mine, si am zis de ce sa nu fac o intalnire. Asteptarile mi-au fost depasite, oricum.

➡ De cand si de ce te-ai gandit sa iti faci un blog?

De 2 luni am un blog si mi l-am facut pentru ca abia trecusem printr-o perioada de reinventare si stiam ca ma pasioneaza scrisul, insa niciodata nu ma apucasem serios. Iar de 2 luni ma bucur de o ascensiune destul de mare in ce priveste blogul. Si aici asteparile mele au fost depasite, ceea ce m-a incurajat sa continui.

➡ Am observat ca ai si un spatiu de poezii. Scrii demult versuri?

Da. Versuri scriu de mica, participam mereu la concursuri de poezii, unele le-am castigat, insa la un moment dat m-am oprit. De vreo 6-7 ani nu am mai scris, iar acum m-am reapucat de poezie. Care se pare ca face parte din mine.

➡ Ce autori din literatura universala sau romaneasca te inspira? Ai un scriitor/poet preferat?

Da. Imi place foarte mult Charles Dickens, George Bacovia si Mihai Eminescu. Sunt 3 muze de inspiratie pentru mine.

➡ Cum e Mirela atunci cand nu e bloggerita, cu ce iti ocupi timpul?

Cu toate ca inca nu ma consider bloggerita cu acte in regula, in timpul liber ma ocup de marketingul diverselor evenimente. Sunt in parteneriat cu un trainer certificat John Maxwell – Mirela Pascu este numele ei si impreuna detinem un club de oratorie. Mirela are si un workshop de creativitate in business cu care ne plimbam prin toata tara.

➡ Ce asteptari ai de la aceasta intalnire?

Nu am anumite asteptari, insa pornesc de la ideea de a cunoaste cat mai multe persoane din sfera blogging-ului. Iar daca se iveste ocazia si rezonez cu anumite persoane, de ce nu, putem lega prietenii faine si de perspectiva pentru ca eu cred in oameni.

➡ Te-ai inscris la Webstock? Ai auzit despre asta?

Nu, nu m-am inscris si nici nu am auzit. Zi-mi mai multe, vreau sa stiu. (Ai toate detaliile aici)

➡ In incheiere, un mesaj pentru cititori.

Un mesaj scurt, la obiect si curpinzator. Specializati-va pe o profesie pe care eu o iubesc foarte mult. Este numita OM.

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *