Mircea Rednic este suparat de arbitrajul lui Radu Petrescu
Tineri

Mircea Rednic este suparat de arbitrajul lui Radu Petrescu

Spread the love

Mircea Rednic este suparat dupa esecul in fata sibienilor lui Ruben Albes, meciul Poli Iasi – Hermannstadt s-a terminat cu 2 – 3. Antrenorul a critica arbitrajul lui Radu Petrescu extrem de aspru.

     Iata ce a declarat Mircea Rednic imediat dupa meci

„Le-am spus la pauză să paseze, dar uitați ce s-a întâmplat. E greu să joci așa, ok, bă, dă-le și lor, dar dă-ne și nouă. Nu îl recunosc pe băiatul ăsta. Nu vreau să comentez!!

Și programarea, ei au avut o zi în plus. Acum vom juca duminică la ora 1, cu Sepsi. Poate am deranjat pe unii, dar noi muncim. Ei sunt puși acolo să fie corecți și să își facă meseria, nu să influențeze ei jocul.

În rest e vina noastră. A fost falt clar la Șerban. În fața arbitrului, nu se poate așa ceva!

Sper să trecem repede peste meciul ăsta, pentru că a lăsat urme. Vezi că arbitrul tolerează și agresivitatea lor, ai situații clare de penalty și tu nu dai… Nu avem ce să facem, jucăm acasă și încercăm să recuperăm punctele.

Acum trebuie să fim pozitivi și să rămânem uniți. Să ne batem până la capăt pentru că suntem singuri. Asta pentru mine e clar!”,  a spus Mircea.

Presedintele executiv al clubului, Ciprian Paraschiv a acuzat arbitrajul dar a si recunoscut ca nici jocul echipei nu a fost unul la cel mai bun nivel.

„E inexplicabil. Eu nu pot să cred că în 2020 mai există astfel de arbitraje. Ok, nici jocul nu a fost ce trebuie, dar sunt șocat de această manieră de arbitraj.

Într-adevăr, programările ne-au făcut să suferim, dar nu aveam probleme cu arbitrajul. Credeți-mă, sunt extrem de marcat. Nici pe vremea mea, când mai erau astfel de arbitraje nu se întâmpla așa ceva.

Chiar nu mai pot comenta. Nu am cum să găsesc nicio circumstanță”, a declarat Ciprian Paraschiv.

Echipa Poli Iasi este formata din Antrenor: Mircea Rednic  D. Rusu – Cabral, Frasinescu, Klimavicius, S. Serban – Gradinaru, Breeveld, Passaglia, Horsia – A. Cristea, Luckassen
Rezerve: T. Axinte – Mihalache, Fomba, Onea, De Iriondo, Chacana, D. Popadiuc, I. Cristea, Omoh.

Acceseaza https://www.ucoz.ro/sport/ pentru mai multe stiri sportive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *