Atelier de Idei, Divertisment, Idei cu emotii, Tineri

Mindspace Business District – Inovație, creativitate și design eclectic

Spread the love

Mindspace, cel mai mare furnizor de spații de coworking din Europa, deschide prima sa locație din țară, în noul Central Business District al capitalei. Situat în clădirea Tower 1 din Globalworth Campus, lângă stația de metrou Pipera, spațiul de coworking va oferi celor peste 730 de membri un nou tip de experiență, care depășește cu mult beneficiile oferite de un birou obișnuit. De la birouri private ce cresc productivitatea și evenimente ce își propun să le ofere membrilor o sursă de inspirație, până la zone de relaxare creative, prânzuri sănătoase și clase de yoga, Mindspace Business District pune la dispoziția celor mai creative minți din București spațiul de care au nevoie pentru a inova.

Această prezentare necesită JavaScript.

Membrii Mindspace, fie că sunt companii, startup-uri sau antreprenori, pot alege din cele 61 de birouri private disponibile în Mindspace Business District și se pot bucura de toate facilitățile oferite de spațiu: evenimente special concepute pentru a inspira comunitatea locală, precum conferințe TEDx și atelierele LinkedIn, acces 24/7, internet rapid, suport IT, zone de print, săli de întâlnire și spații comune, bucătării complet echipate, mese săptămânale. De asemenea, abonamentul este global, ceea ce înseamnă că orice membru poate lucra din orice locație Mindspace din lume, fără costuri suplimentare.

Amenajarea spațiilor de co-working Mindspace se diferențiază prin elementele vintage și materialele naturale, atent selecționate de echipa de design a companiei pentru a le oferi membrilor senzația că lucrează din propria sufragerie și pentru a-i inspira. Decorul a fost creat în colaborare cu artiști locali, precum Loreta Issac și Răzvan-Constantin Caratenase, care au fost implicați în amenajarea Mindspace Business District și au creat, alături de echipa Mindspace, un mediu de lucru cald, primitor și creativ pe cele două etaje ale spațiului.

Odată cu lansarea oficială a primului său spațiu de coworking din România, Mindspace anunță și planurile sale pentru următoarea locație din București: Mindspace Victoriei. Amplasat în una dintre cele mai cunoscute clădiri din centrul Bucureștiului, Globalworth Bucharest Tower Center, Mindspace Victoriei va fi inaugurat pe 1 aprilie și va oferi celor peste 200 de membri spații de lucru cu o suprafață totală de 1.950 mp, distribuită pe două etaje. Compania va deschide și un al treilea spațiu de coworking în București, Mindspace City Offices.

Membrii români ai Mindspace vor face parte dintr-o comunitate globală de peste 14.000 de membri și aproximativ 300 de companii, comunitate care include 7 țări și 13 orașe, de pe trei continente. Printre companiile care au ales Mindspace pentru echipele lor se numără Barclays, Samsung, Taboola, Yahoo, Expedia and Microsoft. 94% din membrii globali ar recomanda Mindspace unui prieten.

➡ Despre Mindspace

Mindspace este un furnizor global de spații de co-working creative pentru echipe de toate dimensiunile. Compania operează 28 de spații în locații ’prime’ în cele mai importante orașe din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania, Olanda, Polonia și Israel. Cu o atenție sporită pentru detalii și standarde de calitate de neclintit, Mindspace proiectează spații de lucru uluitoare, prin birouri ce cresc productivitatea, spații de relaxare creative, săli de întâlnire complet echipate și bucătării open-space. Comunitatea globală Mindspace numără deja 14.000 de membri: angajați din companii, startup-uri, echipe de inovație din companii de top din întreaga lume, întreprinderi mici și mijlocii, antreprenori și freelanceri care apreciază evenimentele săptămânale, întâlnirile și beneficiile oferite de spațiile de coworking ale companiei.

Printre membrii Mindspace se numără companii de renume internațional ca Microsoft, Yahoo!, Banca Barclays. Expedia, Schwan-Stabilo, Hertha BSC, Techstars Accelerator și Startupbootcamp. Urmăriți-ne pentru cele mai recente știri pe Facebook, Instagram, Twitter sau pe www.mindspace.me.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *