Fără categorie

MIKO PALACE – Pentru ca toti meritam o coroana, pentru ca toti meritam un palat

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Am ajuns la Miko Palace datorita lui Denis Radu si Monica Munteanu. Recunosc ca ma asteptam la un loc eclectic, un amestec de stiluri arhitectonice contemporane cu Ludovic al XIV, dar totusi NU CREDEAM ca voi fi intr-un palat, ca ma voi simti precum un conte din perioada Renasterii, un principe, un baron, un lord, un rege.

MIKO Palace, dincolo de coloanele cu motive dorice si corintice, gazduieste o colectie impresionanta de tablouri si recunosti usor amprenta unor pictori clasici, renascentisti sau modernisti. Covorul rosu cu imprimeu personalizat te duce cu gandul la covorul rosu de la Cannes iar atmosfera pare mai curand rupta din Bucurestiul burghez al secolului XVIII-XIX si are mai putin contact cu prezentul si realitatea imediata. Dar de ce eu si de ce aici?

➡ MIKO – Blazonul pentru eleganta, stil si rafinament

Conceptul MIKO este asemeni unei oaze atemporale. Multitudinea de servicii aflate sub aceasta umbrela poate sa genereze pentru oricine un restart la nivel de frumuseţe, sănătate, energie şi optimism.

Daca nu demult am trecut pragul MIKO CAFE si am fost tratat regeste, recent, la MIKO Fitness chiar m-am simtit ca un mic rege.

De la intrare am fost intampinat ca si cand as fi fost un lord, un marchiz, mi s-au explicat care sunt posibilitatile atunci cand vine vorba de fitness si m-am apucat de exercitii.

➡ MIKO FITNESS – Tehnologie si eleganta, totul intr-un sincronism natural si firesc

Sala este dotată cu echipament sportiv profesional – linia Biostrengh, echipamente ce fac parte din gama de lux Technogym. Aparatele îmbină funcţionalitatea cu designul atragător. Exerciţiile sunt asistate de calculatorul încorporat al aparatelor, iar personalul competent, selecţionat riguros, vă stă la dispoziţie. La cerere se oferă asistenţă personalizată: programe de antrenament şi nutriţie, programe de recuperare post-efort, programe pre- şi postnatale.

HUBER 

Este singurul aparat care stimulează toţi muşchii corpului, inclusiv muşchii profunzi ai spatelui, ce nu pot fi stimulaţi de niciun alt tip de aparat. Oferind posibilităţi multiple de antrenament, acest aparat-minune prezintă o serie de beneficii pentru Dvs.:

  • Remodelare corporală
  • Elimină retenţia de apă
  • Reduce celulita
  • Joaca rolul de aparat medicinal, vindecând anumite afecţiuni ale spatelui, în special afecţiunile coloanei vertebrale
  • Antrenare a tuturor muşchilor

Dar cel mai bine ar fi sa incercati voi singuri aparatele ca sa vedeti exact cum functioneaza. Mie cel mai mult mi-a placut banda de alergat pentru ca are inclinatii de pana la 25% panta verticala si -5% panta negativa. In plus poti selecta viteza pana la nivelul zecilor de unitati. Cel mai mult am setat viteza benzii de alergat pe 17 km/h, evident pe o perioada scurta de timp. Am facut si un filmulet pe banda de alergat dar ca sa nu scap telefonul din mana am lasat banda sa ruleze cu maxim 5 km/h si doar m-am jucat cu inclinatia pantei.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *